Brouwerij Bourgogne des Flandres | C/A Planner

Brouwerij Bourgogne des Flandres

Brouw je eigen meeting, event of workshop (en bier)

Brouwerij Bourgogne des Flandres, in het hart van de historische binnenstad van Brugge, beschikt over twee vergaderzalen in een prachtig rustiek kader, met zicht op de Brugse reitjes.

Professionele meetings, grote evenementen, discrete vergaderingen of een full-on incentive met een leuke teambuilding en aperitief of diner achteraf? Het kan allemaal. Brouwerij Bourgogne des Flandres past de infrastructuur en diensten aan je wensen aan. Laat je verrassen door de charme van de prachtige brouwerij, die uitgerust is met alle technische benodigdheden.  

Meetings, lunches, diners of teambuildings

De vergaderzalen, met een capaciteit van respectievelijk 30 en 45 personen, zijn beschikbaar per halve of volledige dag, al dan niet in combinatie met een lunch in het alehouse.

Op zoek naar wat ontspanning na een drukke vergaderdag? Ook daarvoor kun je in de brouwerij terecht. Brouwerij Bourgogne des Flandres biedt diverse formules aan voor ieders budget. Wat dacht je bijvoorbeeld van een brouwerijbezoek met een foodpairing experience of een workshop bier blenden, waarbij je zelf je eigen Bourgogne des Flandres samenstelt?

Interesse? Vraag vrijblijvend de informatiebrochure aan via visits@bourgognedesflandres.be.

Bourgogne des Flandres biedt diverse formules aan voor ieders budget.

Delen

Direct contact

Brouwerij Bourgogne des Flandres

Karthuizerinnenstraat 6
8000 Brugge
+32 50 33 54 26
visits@bourgognedesflandres.be
www.bourgognedesflandres.be