Brasserie Dubuisson | C/A Planner

Brasserie Dubuisson

Delen en gezelligheid staan voorop bij je teambuilding

Brasserie Dubuisson is met zijn 250 jaar geschiedenis de oudste brouwerij van Wallonië.

Door de eeuwen en generaties heen heeft Brasserie Dubuisson een stevige reputatie opgebouwd in de Belgische brouwwereld. De brouwerij is vooral bekend omwille van zijn bieren Bush en Cuvée des Trolls.  

Nieuw toeristisch centrum

Ter gelegenheid van zijn 250ste verjaardag investeerde de brouwerij in een nieuw toeristisch onthaalcentrum. Dat bevindt zich rechtover de brouwerij, in het kasteel waar het 250 jaar eerder allemaal begon. Het kasteel werd volledig heringericht als een interactief museum, het 'Dubuisson Beerstorium', terwijl de stallen van het kasteel omgetoverd werden tot restaurant. Al dat moois ligt genesteld in een uitzonderlijk kader tussen een vijver en een schitterend bos.  

Interactieve ervaring

Het project Beerstorium is een interactieve ervaring waarin de geschiedenis van Brasserie Dubuisson centraal staat, maar ook het universum en de geheimen van zijn bieren. Het museum, uniek in zijn soort, is een slimme mix van virtual reality, 3D-animaties en sporen uit het verleden. Beter nog, je kunt er ook in groep een ontsnappingsspel oplossen. Ideaal om de cohesie van je team te versterken.  

Degustatie

Ten slotte laat het restaurant je uiteraard graag proeven van de bieren van Brasserie Dubuisson, maar ook van de typische Belgische brouwkeuken. Of je nu in de volledig uitgeruste vergaderzaal (60 personen) zit, op het grote terras aan het water of in het restaurant, gezelligheid staat centraal bij je teambuilding.

In het Beerstorium kun je met je team een ontsnappingsspel oplossen.

Delen

Direct contact

Brasserie Dubuisson

Dubuisson Beerstorium
069.67.22.22
info@dubuisson.com
www.beerstorium.dubuisson.com