Brabanthal | C/A Planner

Brabanthal

Brabanthal: ruimte voor ideeën

Brabanthal is een modern en veelzijdig beurs- en evenementencomplex met een prachtig vergadercentrum. Een ervaren team van projectmanangers en technici zorgt ervoor dat elk evenement van A tot Z professioneel wordt begeleid.

Brabanthal is met 6 000 m² verreweg de grootste evenementenhal in Vlaams-Brabant en beschikt ook over een modern vergader- en seminariecentrum. Brabanthal ligt vlakbij de E40 in Leuven en beschikt over meer dan 1000 parkeerplaatsen. Brabanthal is bovendien ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Dé troef van Brabanthal is echter de uitstekende dienstverlening op maat van de klant. Ervaren projectmanagers en techniekers begeleiden je evenement van A tot Z. Check dus zeker vrijblijvend de vele mogelijkheden als je je volgende evenement plant op www.brabanthal.be

Vergaderingen en congressen

In de 8 moduleerbare vergaderzalen op de eerste verdieping organiseer je zowel vergaderingen als seminaries, workshops, persvoorstellingen, trainingssessies, enzovoort. Van heel klein (10 deelnemers of minder) tot heel groots (+150 deelnemers). Voor welke zaal je ook kiest, alles is voorzien: een comfortabele setting met daglicht, de geavanceerdste ondersteunende vergaderinfrastructuur, een zeer verzorgd cateringaanbod op maat en een professioneel technisch en logistiek team dat je met raad en daad bijstaat. Het paradepaardje van Brabanthal als congrescentrum is zonder meer het auditorium Terra voor niet minder dan 130 genodigden. In zaal Millennium beschik je over 150 zitplaatsen. Voor congressen tot 800 deelnemers kun je terecht in de foyer (1.080 m²). De hal (4.258 m²) heeft een capaciteit tot 3.500 personen.

brabanthaljupiter-uranus.jpg
brabanthalhall-06.jpg
brabanthalmillennium-tapijt-2.jpg
brabanthalterra.jpg

Evenementen

Brabanthal is de ideale locatie voor je bedrijfsevenement en privéfeest. De zalen kunnen aangepast worden aan je wensen en lenen zich zowel voor intieme feestjes als grootschalige evenementen. De vrije hoogte van 14,5 m is hierbij een groot voordeel. Voor elk type evenement beschikt Brabanthal over de juiste setting. Zo biedt zaal Millennium (350 m²) een prachtig zicht op de vijver. Bij mooi weer organiseer je aan zijn oevers je evenement desgewenst ook midden in het groen. Kies je voor de foyer (1.080 m²) of de hal (4.258 m²), dan kun je echt alle kanten uit. Met de cateringformules, variërend van een eenvoudige drink tot een uitgebreid feestmenu, scoor je gegarandeerd altijd.

brabanthal-216.jpg
brabanthalcitroen.jpg
brabanthalhal.jpg

Delen

Direct contact

Brabanthal

Brabanthal NV
Brabantlaan 1
B-3001 Leuven
+32 16 38 30 11
info@brabanthal.be
www.brabanthal.be