Bonn: je Lieblingsplatz voor meetings | C/A Planner

Kameha Grand Bonn

Bonn: je Lieblingsplatz voor meetings

Dit Life & Style Hotel hanteert een geheel eigen vernieuwend, creatief en eigentijds concept dat de levendige, dynamische sfeer van een zakenhotel koppelt aan de stijl, intimiteit en exclusiviteit van een grand hôtel.

Met 190 kamers, 63 suites en een indrukwekkende eventruimte vindt iedere gast in het Kameha Grand in Bonn gegarandeerd een eigen Lieblingsplatz. Het personeel doet er alles aan om aan de individuele voorkeuren en wensen van de hotelgasten te voldoen en iedereen wordt hier – met de glimlach – op zijn of haar wenken bediend.

Ontwerper Marcel Wanders tekende voor de inrichting van de 253 kamers, waaronder 63 luxesuites met een open, maar tegelijk warme, geborgen sfeer. De 3,10 meter hoge kamers baden dankzij grote ramen volop in het licht. Het schitterende uitzicht op het schilderachtige Siebengebergte maakt het plaatje compleet.

Smaakmaker

Ook qua smaak legt het Kameha Grand Bonn de lat hoog. Brasserie Next Level en Yu Sushi Club, allebei met een groot terras en verschillende loungeruimten, bieden een uitstekende kaart met lokale specialiteiten en internationale gerechten in een exclusieve omgeving.

De Kameha Spa and het hightech Power House beloven hotelgasten een ontspannende en tegelijk stimulerende ervaring: vier behandelingskamers, twee sauna's met een adembenemend zicht op het omringende landschap, een stoombad, een verwarmd overloopzwembad en een grote relaxatieruimte dragen bij tot je algehele gezondheid en welzijn.

Meetings

Het Kameha Grand Bonn is het gedroomde decor voor een creatieve brainstorm, een indrukwekkende presentatie of een fantastisch event op maat. Het hotel telt in totaal zeven vergaderzalen met een oppervlakte van 57 tot 1.333 m², elk met een unieke en inspirerende inrichting. De immense, 18 meter hoge multifunctionele evenementenhal Kameha Dome is volledig opgetrokken in glas en biedt plaats aan 1.700 gasten. Deze indrukwekkende ruimte is geknipt voor bijzondere evenementen, presentaties, modeshows of concerten en is het pronkstuk van het hotel.

Productvoorstellingen, de onthulling van een nieuwe auto, conferenties, … elk event wordt op maat bedacht en uitgevoerd. In het unieke interieur wordt volop met ruimte en daglicht gespeeld, eventueel met lichtregeling, om een ontspannen en tegelijk stimulerende sfeer in de conferentie- en feestzalen op te roepen. Ze bieden een compleet servicepakket en organiseren iedere meeting, klein of groot, van a tot z, van het zaalontwerp tot het volledige programma. Dat de gasten zich goed voelen, is immers een noodzakelijke voorwaarde voor een geslaagd evenement.

Locatie en bereikbaarheid

Het Kameha Grand Bonn is gelegen aan de Rijn en biedt een adembenemend uitzicht op het Zevengebergte. Het hotel bevindt zich op enkele minuten van het stadscentrum van Bonn en is vlot bereikbaar met de auto, vanaf de luchthaven van Bonn en de luchthaven van Frankfurt met de ICE-trein. Het is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige natuur en culturele trekpleisters in het betoverende Bonn te ontdekken.

Kameha Grand Bonn is het gedroomde decor voor een creatieve brainstorm, een indrukwekkende presentatie of een fantastisch event op maat.

Delen

Direct contact

Kameha Grand Bonn

Kameha Grand Bonn
Am Bonner Bogen 1
52227 Bonn

+49 228 4334 5000
+49 228 4334 5005
info@kamehagrand.com
www.kamehagrand.com