Bezoek een olympische hoofdstad met een internationaal statuut | C/A Planner

Lausanne Tourisme & Bureau des Congrès

Bezoek een olympische hoofdstad met een internationaal statuut

Lausanne ligt op 45 minuten van de internationale luchthaven van Genève. De stad beschikt over een topinfrastructuur en geniet van een bijzonder aanzien op gebied van onderzoek, sport, cultuur en duurzame ontwikkeling.

Lausanne ligt op 45 minuten van de internationale luchthaven van Genève. De Zwitserse stad beschikt over een topinfrastructuur en geniet van een bijzonder aanzien op gebied van onderzoek, sport, cultuur en duurzame ontwikkeling.

Enig in zijn soort


De Federale Polytechnische School van Lausanne zal eind 2013 het eerste volledig geautomatiseerde congrescentrum openen. De totale capaciteit van het centrum, bestaande uit een groot auditorium en vijftien subcomitézalen met natuurlijk licht, bedraagt 3000 personen.
Door revolutionaire technologie is het mogelijk om verschillende evenementen op hetzelfde moment te laten plaatsvinden in het nieuwe centrum.
http://conventioncenter.epfl.ch

Een congrescentrum in het hartje van de stad


Beaulieu Lausanne geniet van zijn bijzonder aangename ligging vlakbij het stadscentrum. Het is the place to be voor zakelijke, culturele en commerciële evenementen. Net als het congrescentrum wordt ook de omliggende stadswijk volledig gerenoveerd. Bedrijven kunnen terecht in de talrijke hotels en restaurants. Het programma Beaulieu 2020 voorziet ook in de bouw van nieuwe hallen.
www.beaulieu.org

De hotels in de stad voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en congresdeelnemers kunnen er gratis gebruik maken van het openbaar vervoer.

Delen

Direct contact

Lausanne Tourisme & Bureau des Congrès

Lausanne Tourisme & Bureau des Congrès
T : +41 21 613 73 61
E : marketing@lausanne-tourisme.ch
W : www.lausanne.biz