Bestintheworld | C/A Planner

Bestintheworld

Exclusieve sjaals als relatiegeschenk

Een stijlvol eindejaarscadeau, beloning of incentive voor je medewerkers of team, het is elk jaar opnieuw een zoektocht. Daarom tippen we de online boetiekshop Bestintheworld.

Bestintheworld biedt de beste maar minder bekende of evidente producten uit alle hoeken van de wereld aan. Een jonge webshop onder leiding van zaakvoerster Taissa Majieva, zelf met Russiche roots. De meerte producten komen dus uit die regionen.

Kasjmiersjaals

Kasjmier is een puur natuurproduct, gemaakt van de vezel van de haren van de kasjmiergeit. Hoewel deze vezel zeer dun is, heeft hij als eigenschap dat hij zeer warmte-isolerend is, en zeer flexibel. De kasjmiersjaal voelt bij het dragen aan als een ware streling. De sjaals bestaan in verschillende uitvoeringen: classic, breeze, puur en zijde. En er is ook de Scottish, die perfect past als cadeau voor een man die stijl weet te waarderen.

Orenburgsjaals

De Orenburgsjaal is een ambachtelijk, authentiek topproduct uit Rusland. Met de hand gebreid volgens de eeuwenoude traditie, met een mooi design, ultrazacht dankzij fijne kwaliteitsvezels afkomstig van geiten die enkel gekweekt worden in de regio Orenburg. Vroeger door de tsaren gedragen als een luxueuze accessoire en als de perfecte warme bescherming tijdens de harde Russische winters. De vezel van de Orenburggeit is de fijnste ter wereld, nog fijner dan die van de kasjmiergeit.

Pavlovo Posadsjaals

Deze Russische sjaal is cultureel erfgoed, gemaakt van 100 % wol van de beste kwaliteit, warm maar heel fijn, met een unieke print die door een echte kunstenaar volgens de oude traditie ontworpen wordt en ook in onze tijd zeer trendy uitstraling heeft. De sjaals zijn unieke werkstukken met heel kleurrijke motieven en dromerige namen die als inspiratie dienden voor de maakster. Ze vallen dan ook uitstekend te combineren met je garderobe.

Rostovskaya Finift-juwelen

De Rostovskaya Finift-juwelen zijn echte topstaaltjes van handwerk. De juwelen zijn handgeschilderd en worden vervolgens geëmailleerd gebakken. In de 12de eeuw werd in het oude Rusland al verwezen naar deze van oorsprong Byzantijnse techniek. In de 18de eeuw werd in een klooster in de regio Rostov een heus atelier opgericht en tot op vandaag wordt de techniek nog altijd gehanteerd om deze zeer fijne juwelen te maken.

Wit-Russisch linnen

Wit-Rusland is voor velen een gesloten boek. Een land dat we niet kennen, maar in de Russischtalige regio's kent iedereen de kwaliteit van het Wit-Russische linnen. Tafellinnen, bedlinnen, keukenlinnen, ... allemaal van dezelfde topmakelij, uit een land waar nog echt vlas wordt gekweekt. En tegen de sterkte van vlas kan weinig tegenop. Prachtige motieven ook, van sober tot rijkelijk.

Interesse in deze topproducten als relatiegeschenk?

  • Vanaf 10 items vallen volumekortingen te bespreken tegenover de geafficheerde prijzen op de site.
  • Vanaf 40 sjaals komen de dames van Bestintheworld de sjaals graag even showen. Zo maak je zeker de beste keuze.
  • De Kasjmiersjaal is misschien wel bekend, maar ken je ook al de Orenburgsjaal of de Pavlovo Posadsjaal?
  • Je kunt ook een cadeaubon op waarde of een digitale cadeaubon (mail met code) geven.
  • Als lezer van CORPORATEPLANNER.be krijg je een extra korting van 3 % op de prijzen. Vul bij Promo Code 'CP' in.

Gespot met een Orenburgsjaal of Pavlovo Posadsjaal: celebrities Fergie en Gwen Stefani.

Delen

Direct contact

Bestintheworld

Taissa Majieva
+32 484 40 28 90
info@bestintheworld.be
www.bestintheworld.be

events