Best Western Hotels België | C/A Planner

Best Western Hotels België

Perfecte locaties voor kleine en middelgrote vergaderingen

Best Western Hotels in België is een stichting van Belgische hoteliers. Dit maakt dat het de meest bijzondere collectie van hotels is waarbij gastvrijheid en een eigen karakter hoog staan.

Best Western Hotels in België is een stichting van Belgische hoteliers. Dit maakt dat het de meest bijzondere collectie van hotels is waarbij gastvrijheid en een eigen karakter hoogin het vaandel worden gevoerd. In België telt Best Western zo'n 50 hotels, 26 met vergaderfaciliteiten die tot 180 personen kunnen verwelkomen. Het zijn 3 & 4 sterren hotels die van 20 tot 120 kamers tellen.

En dit is wat u in geen ander hotelorganisatie zal terugvinden - enkele troeven die toch niet min zijn:

  • Het beste van 2 werelden; de lokale gastvrijheid en service, tesamen met de internationale kwaliteitsgarantie van Best Western.

 

  • Een mooi netwerk van onafhankelijke hoteliers gelegen in alle hoeken in de wereld en van het land - van Brugge tot Aarlen, Luik, Brussel, Antwerpen en zo veel meer.

 

  • Eén contactpersoon voor België die uw aanvragen coördineert voor België en voor het buitenland

 

  • 'Couleur Locale' is wat onze hotels onderscheidt. Met respect voor mens en milieu en de de strenge internationale kwaliteitsnormen.

 

  • Een selectie van 3 type hotels: Best Western, Best Western Plus en Best Western Premier hotels. Drie opties die u de faciliteiten en service aanbieden passende bij uw budget en de reden van uw verblijf.

Delen

Direct contact

Best Western Hotels België

Wenst u een offerte ? Geen probleem, stuur ons uw aanvraag vandaag nog en wij garanderen een offerte binnen de 24 uur !

Best Western Hotels België
Contact: Nicolas Faymonville
T: +32(0)2 374 31 85
E: nicolas@bwbelgium.eu
W: www.bestwestern.be