Belgisch team wint 9de Switzerland Meeting Trophy | C/A Planner

Belgisch team wint 9de Switzerland Meeting Trophy

Het Belgisch team heeft de negende Switzerland Meeting Trophy gewonnen, die in het voorjaar 2013 door Suisse Tourisme georganiseerd werd.
Het Belgisch team heeft de negende Switzerland Meeting Trophy gewonnen, die in juni 2013 door Suisse Tourisme georganiseerd werd. Deze originele rally is een onmisbare zomerse afspraak voor professionele organisatoren van congressen en incentive reizen. 95 deelnemers kregen de kans om Zwitserland en zijn congreslocaties te ontdekken op een parcours dat van Bazel naar Aroza liep via Zürich en Bad Ragaz.

Ontdekkingstocht door Zwitserland


Acht 'nationale' teams namen deel aan deze rally van 5 tot 7 juli: Duitsland (winnaars van de vorige editie), België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Noord-Amerika, Rusland en de Scandinavische landen. Al deze landen zijn groeimarkten voor het zakentoerisme in Zwitserland. De verschillende etappes voerden de deelnemers over de bergen en naar enkele belangrijke steden. Zo kregen ze een uitstekend beeld van de kwaliteit van de infrastructuren voor congressen en meetings, alsook van de uitgebreide ontspannings-mogelijkheden in het kleine Zwitserland.

Delen

Direct contact

Meer informatie? Neem contact op met:
Myriam Winnepenninckx, Manager Meetings & Incentives voor België
Tel.: 02 345 83 57, e-mail: myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings