Beleef de essentie van het feestvieren | C/A Planner

Warwick Barsey Hotel

Beleef de essentie van het feestvieren

Personeelsfeesten of eindejaarsdiners voor heel het team zijn uitzonderlijke gelegenheden die een locatie op hun niveau vereisen, maar conferenties en seminars hebben eveneens recht op een aangepaste keuze.

Personeelsfeesten of eindejaarsdiners voor heel het team zijn uitzonderlijke gelegenheden die een locatie op hun niveau vereisen, maar conferenties en seminars hebben eveneens recht op een aangepaste keuze. En er is geen betere keuze dan het Barsey, dat geheel in barokstijl ingericht werd door Jacques Garcia. Zonder twijfel de place to be voor een geslaagd event.

Met een zekere sensualiteit stralen de ruimtes van het hotel de essentie van het feestvieren uit. Vergis je echter niet: achter de coulissen van de grote feestzalen bevinden zich verschillende salons die zich uitstekend lenen voor professionele meetings. Aan keuze is er geen gebrek: drie vergaderzalen voor maximum 130 personen vormen het ideale decor voor seminars en conferenties, en in het Barsey Restaurant & Lounge, met zijn fluwelen aankleding en heerlijk terras, kunnen tot 200 personen terecht voor een galadiner, een receptie, een stijlvol of onstuimig personeelsfeest, ...

Genieten van de locatie betekent ook genieten van de savoir-faire van het viersterrenpersoneel. Deze mensen komen met de grootste toewijding tegemoet aan de persoonlijke wensen van de hotelgasten, en dat tot in de kleinste details.

De chicste buurt van Brussel

Het Warwick Barsey Hotel is ideaal gelegen op de elegante Louizalaan, de chicste buurt van Brussel, in het hart van de Art Nouveauwijk en op slechts 10 minuten van de terminal van Thalys en Eurostar, de Grote Markt, de antiekmarkt op de Zavel en de gebouwen van de Europese Commissie.

Dit viersterrenhotel, volledig ingericht door de beroemde Fransman Jacques Garcia, telt 99 kamers en suites, allemaal met airconditioning, Wi-Fi, een flatscreentelevisie, een automatische minibar, een broekenpers en een kluis. Vanuit de suites heb je een indrukwekkend panoramisch uitzicht op Brussel. Samen met de volledig ingerichte fitnesszaal en de privéparking maakt dit alles van het Warwick Barsey Hotel de perfecte locatie voor een verblijf in Brussel, de hoofdstad van Europa!

Delen

Direct contact

Warwick Barsey Hotel

Warwick Barsey Hotel
Louizalaan 381-383 – 1050 Brussel
T: 0032 2 698 00 00
F: 0032 2 640 17 64
E: info.warwickbarsey@warwickhotels.com
W: www.warwickbarsey.com