Bedrijfsevents in een exclusieve en historische setting | C/A Planner

La Merveilleuse

Bedrijfsevents in een exclusieve en historische setting

Bent u al een tijdje op zoek naar dé locatie voor uw bedrijfsevenementen? Met ‘La Merveilleuse’ hebt u die gevonden. Het slotklooster ligt in Dinant aan de oevers van de Maas.

Bent u al een tijdje op zoek naar dé locatie voor uw bedrijfsevenementen? Met 'La Merveilleuse' hebt u die gevonden. Het slotklooster ligt in Dinant aan de oevers van de Maas. Het uitzicht op de rivier en de stad is adembenemend. Het slotklooster werd enkele jaren geleden volledig gerestaureerd. De drijvende kracht achter deze unieke locatie is evenementenbureau UC Belgium.

Events tot 1300 personen


"La Merveilleuse is de perfecte locatie voor evenementen van 20 tot 1300 personen," zegt zaakvoerder Peter Veekmans. "In het gebouw zelf vinden events tot 300 personen plaats. Meer gasten? Dan plaatsen we in de tuin een tent tegen het klooster. Met een capaciteit tot 1000 personen als dat nodig is. De catering is in handen van 'L'aile ou la cuisse' uit Baasrode. Zij staan voor vernieuwing en verrassing in een gastronomische totaalbeleving."

Hotel, wellness en Leffe


"Een event met overnachting? La Merveilleuse telt 40 hotelkamers. Van enkele eenvoudige kamers over luxueuze verblijven met plasma-tv tot volledige suites met vier kamers. Een bedrijf kiest altijd de kamers die het wil, uit het volledige aanbod. Bij het klooster hoort een wellness. Je vindt er alle faciliteiten verspreid over vier verdiepingen: zwembad, sauna, zonnedouche, hammam, massageruimtes … In de kapel van het gebouw heeft AB InBev het interactieve Leffemuseum ondergebracht. Een evenement in combinatie met een rondleiding en een bierproeverij is altijd mogelijk."

Rustgevende groene oase


La Merveilleuse ligt op een domein van vijf hectare groot. "Ver weg van alle geluidsoverlast," benadrukt Peter Veekmans. "Het historische gebouw ademt samen met de unieke locatie en de oase van groen een heel aparte sfeer uit. Het heeft iets rustgevends, mysterieus en sereens. Je krijgt er een echt vakantiegevoel en komt er in een andere leefwereld terecht."

Originele en verrassende concepten


"We reserveren La Merveilleuse acht maanden per jaar uitsluitend voor evenementen. En we organiseren bewust steeds maar één event tegelijkertijd. Bedrijven kleden zo het gebouw en het domein volledig rond hun merk, thema of huisstijl in. UC Belgium staat bekend voor zijn originele, creatieve en verrassende concepten die volledig op de klanten afgestemd zijn. Die filosofie combineren we met de setting van het slotklooster. Zo organiseren we events die bedrijven zich nog lang herinneren. En daarbij houden we rekening met élk budget."

Delen

Direct contact

La Merveilleuse

La Merveilleuse
T: +32 11 35 21 80
E: info@uc-belgium.be
W: www.uc-belgium.be