Beachclub Anemos | C/A Planner

Beachclub Anemos

Iedere dag Anemositeit op de unieke locatie naast de duintjes in Duinbergen (Knokke-Heist)

Beachclub Anemos, een mythisch woord voor de belangrijkste bindmiddelen in deze club: de energie van wind en ziel, tevens verwijzend naar de muze van de windgod.

De voordelen van een grote club en de charme van een kleine

De authenticiteit, vriendelijkheid en gezelligheid van een kleine club gecombineerd met de voordelen van een grote watersportclub: de meest gevarieerde watersportscholing aan onze kust.

Ook uniek is de charme en het karakter van het houten strandpaviljoen, met zowel een warm duingericht zuidterras als een zeegericht noordterras en meerdere loungehoeken, al dan niet met tentzeil.

Activiteiten op en naast het water, op maat samengesteld

Bedrijven, families en vrienden worden ondergedompeld in een uitgebreid aanbod van zee- en strandactiviteiten, onder begeleiding van een team masters L.O. met specifieke watersportkwalificaties.

Beachclub Anemos is de ideale locatie om collega's, vrienden of familie op een originele manier bij elkaar te brengen. Op basis van je doelgroep, noden en wensen wordt een pakket op maat opgesteld. Zowel op als naast het water komen bijna alle water- en strandactiviteiten aan bod.

Een gevarieerd aanbod om de honger te stillen

De door de zeelucht aangewakkerde eetlust kan worden gestild met een strandbarbecue met uitzicht op zee en de voeten in het zand, een zuiderse paella of voor de grote hongerigen een varken aan het spit.

De innerlijke mens wordt versterkt met een groot, gevarieerd aanbod aan dranken, waaronder een uitgebreide cocktailkaart. Onder de gloed van de ondergaande zon kan de avond zachtjes uitdoven of kan het aanbreken van de nacht een beachparty laten losbarsten.

Dit stukje hemel op aarde is te vinden op de volgende locatie:
Zeedijk-Duinbergen t.h.v. de Anemonenlaan
8301 Knokke-Heist
Gps: kruising Parkstraat met de Zeedijk-Duinbergen, daarna rechtsaf.
Er is parkeermogelijkheid op de Zeedijk voor de Beachclub, gratis op schooldagen.

De ideale locatie om collega's, vrienden of familie op een originele manier bij elkaar te brengen.

Delen

Direct contact

Beachclub Anemos

Zeedijk-Duinbergen
(t.h.v. Anemonenlaan)
8301 Knokke-Heist
050 51 20 55 of
050 51 00 78
info@anemos.be
www.anemos.be