Bastogne War Museum | C/A Planner

Bastogne War Museum

Meeslepende evenementen in het oorlogsmuseum

Organiseer je evenementen, opleidingen en vergaderingen in de ultramoderne faciliteiten van de nieuwe vleugel van het Bastogne War Museum en combineer ze met de meeslepende ervaringen van het museum.

Privatiseer eens een museumzaal

Overdag en 's avonds biedt het Bastogne War Museum bedrijven en verenigingen de mogelijkheid om vier van zijn zalen te privatiseren, of het nu gaat om een maaltijd, een conferentie, een algemene vergadering, een teamvergadering, een opleiding of een teambuilding.

Thematische activiteiten rond WO II

Behalve het exclusieve gebruik van die ruimtes kan het team van het museum ongebruikelijke activiteiten organiseren rond het thema van de Tweede Wereldoorlog, zoals rondritten op de slagvelden in historische voertuigen.

Mogelijkheden voor kleine of grote meetings

Voor kleine groepen heeft het Bastogne War Museum een vergaderzaal met 42 zitplaatsen, een koffiehoek, een groot scherm en een schoolbord.

Voor grotere groepen is de Mustang Flight Zone de ideale ontvangstruimte in Bastogne om te genieten van een drankje in een ongebruikelijke omgeving. De gasten bevinden zich onder een replica van een vintage gevechtsvliegtuig, een levensgrote P-51 Mustang!

Bastogne Convention Center

Ernaast ligt het Bastogne Convention Center, dat plaats biedt aan maximaal 400 personen voor conferenties of maaltijden. Die goed uitgeruste locatie heeft een reusachtig scherm van 20 m², geluidssystemen van topkwaliteit en andere moderen voorzieningen.

Ontvang je gasten onder een replica van een vintage gevechtsvliegtuig.

Delen

Direct contact

Bastogne War Museum

Colline du Mardasson 5
6600 Bastogne
+32 (0)61 210 220

info@bastognewarmuseum.be 
www.bastognewarmuseum.be

Facebook
Instagram
YouTube