Bastiano Bedrijfscatering | C/A Planner

Bastiano

Italiaanse en mediterrane catering op Gault-Millauniveau voor bedrijven

In thuisbasis Bonheiden en de wijde omgeving is de takeaway en home delivery van Bastiano een begrip. Als je thuis lekker Italiaans wilt eten, eventueel met mediterrane of wereldse toetsen, bestel je bij Bastiano.

Bastiano prijkt niet zomaar al drie jaar op rij in het Cahier POP van Gault-Millau, waarin de beste streetfood en takeaway gecatalogeerd staan. Kijk er hun aanbod aan gerechten maar op na en de manier waarop alles gepresenteerd wordt (en watertand bij de pizza's, pasta's, voorgerechten en vele ander lekkers).

Catering voor bedrijven

Catering voor zakelijke lunches, meetings, bedrijfsborrels, kleine events

Heb je zakelijke gasten of klanten over de vloer en heb je geen tijd om buitenshuis te gaan lunchen, maar wil je ook niet het zoveelste broodje smos serveren, dan kun je Bastiano op kantoor laten leveren en kun je toch iets lekkers met extra cachet serveren.

  • Lunchbowls: een heerlijk lichte lunch en lekker gezond zodat je meteen verder kunt met je meeting na het eten.
  • Buffetten: combineer het Veggie Festa met het buffet Quick & Easy en je hebt meteen voor elk wat wils tijdens een meeting, event of drink.

Bedrijfsbarbecue

Bedrijven die eens andere smaken dan anders willen serveren voor hun bedrijfsbarbecue, zijn bij Bastiano aan het goede adres. Bekijk de barbecuepakketten maar eens:

  • Sicilian Meatlovers: drie verschillende soorten vlees, drie verse salades, patatjes al forno, mix van gegrilde groentjes en smeuïge hummus
  • Tuscany Meatlovers: drie verschillende soorten vlees, parelhoen in een krokant korstje, vier verse salades, patatjes al forno, mix van gegrilde groentjes en smeuïge hummus
  • Lazy Sunday Roast: een picanha van 2 kg, twee verse salades, patatjes al forno, mix van gegrilde groentjes en zuurdesembrood
  • Sardinian Fish Lovers: drie verschillende soorten vis, drie verse salades, patatjes al forno, mix van gegrilde groentjes en smeuïge hummus

Uiteraard te combineren met hun buffetten en je hebt meteen een full-fledged barbecue.

Cateringformules op maat

Met de online buffetten en barbecuepakketten kun je je gasten op een originele manier verrassen en verwennen. Heb je specifieke vragen of wil je bepaalde combi's bespreken? Stel je vraag via e-mail of geef hun een belletje op 015 34 00 17. Dan proberen ze samen een culinaire voltreffer op maat uit te werken voor je bedrijf.

Regio's waar Bastiano bedrijfscatering levert

Bedrijfsbestellingen in de onmiddellijke buurt van Bonheiden

Bastiano levert op kantoor of bedrijf zonder beperking qua aantal personen in de gemeenten Beerzel, Bonheiden, Boortmeerbeek, Duffel, Elewijt, Eppegem, Haacht, Heffen, Hofstade, Hombeek, Keerbergen, Mechelen, Muizen, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Peulis, Putte, Rijmenam, Schiplaken, Schriek, Sint-Katelijne-Waver, Tildonk, Tremelo, Wespelaar en Zemst.

Vanaf 25 personen: leveringen op de brede as Brussel-Antwerpen

Voor events vanaf 25 personen of een bepaald minimumbudget durven ze weleens verder kijken dan de onmiddellijke buurgemeenten en leveren ze op de brede as Antwerpen-Brussel.

Van 50 tot 150 personen: events met bediening op de brede as Brussel

Tot 50 personen leveren ze alleen de gerechten ter plaatse op kantoor, bedrijf of je vergaderlocatie. Wil je een event met personeel en bediening, dan is dat bespreekbaar vanaf 50 personen. Bastiano handelde al events af tot 150 personen. 

Tevreden bedrijven over de bedrijfscatering

Een ding staat vast: zonder uitzondering scoort elk bedrijf bij zijn gasten of werknemers altijd met catering van Bastiano. Omdat ze wegblijven van de platgetreden cateringpaden en hun catering op restaurantniveau leveren, laten ze altijd een blijvende indruk na.

  • Lees hier tevreden reacties op een bedrijfsbarbecue voor een personeelsfeest van Warner Bros België.
  • Lees hier tevreden reacties op een levering aan scholen en academies in regio Mechelen.
  • Lees hier een tevreden reactie over de catering voor de meetings van medisch bedrijf Chiesi (onderaan de blog). 
  • Lees hier een tevreden reactie over de aanpak voor de bedrijfsdrink van Trendhuis in Mechelen.

Personeel, klanten en relaties zijn altijd superenthousiast over de originele catering van Bastiano.

Delen


Meer inspirerende tips

De kerst- en eindejaarsmenu's van Bastiano zijn er – aka de Holiday Specials. Ook voor bedrijven die een eindejaarsreceptie of etentje op het bedrijf willen organiseren tussen dinsdag 19 december en zaterdag 6 januari 2024.

lees meer

Frisse lentebuffetten voor je corporate events

lees meer

Direct contact

Bastiano

Dorp 39A
2820 Bonheiden
015 34 00 17

info@bastiano.be
www.bastiano.be