Baron's House | C/A Planner

Baron's House

Vergaderen in de natuur met zicht op het kasteel van Neerijse

Presentaties, meetings, vergaderingen ... u wilt graag uw klanten bekoren door ze op een hele speciale manier uit te nodigen of u wilt graag origineel uit de hoek komen bij uw collega’s?

Presentaties, meetings, vergaderingen ... u wilt graag uw klanten bekoren door ze op een hele speciale manier uit te nodigen of u wilt graag origineel uit de hoek komen bij uw collega's? Reken maar dat Baron 's House u goed op weg helpt u op deze manier te onderscheiden van de anderen.

Baron's House biedt u niet alleen een multifunctionele locatie, op een goed bereikbare plek, vlakbij de autosnelweg, maar vooral: in een zeer bijzondere setting, namelijk midden in het natuurreservaat De Doode Bemde, met uitzicht op het kasteel van Neerijse.

Eigentijdse stijlvolle inrichting

U kan gebruik maken van de audiovisuele faciliteiten en vindt inspiratie door de eigentijdse stijlvolle inrichting. Gebruik van Wireless Internet, flat screen T.V./ monitor, beamer, flip over en stiften zijn voorzien en in de zaalhuurprijs inbegrepen.

De lunches worden geserveerd in onze gloednieuwe brasserie, op amper 30m van de B&B en de vergaderzaal. U kan er uiteraard 's avond ook terecht voor een overheerlijk diner om uw dag in stijl af te sluiten.

Praktisch:

Baron 's House beschikt over 7 kamers en 1 vergaderzaal.

Zaalverdeling en opstelling (40 m2):
• U-vorm: max. capaciteit: 14 personen
• Vergaderopstelling: max. capaciteit: 12 personen
• Theateropstelling: max. capaciteit: 20 personen

In de brasserie beschikken we tevens over een aparte feestzaal voor recepties, vergaderingen, koffietafels e.d..

Delen

Direct contact

Baron's House

► U kan ons een virtueel bezoekje brengen op www.baronshouse.be en www.baronsbrasserie.be maar u bent ook altijd van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding.

► Voor meer info en/of een offerte op maat, contacteer vrijblijvend: kirsten@baronshouse.be