Authentieke family days en events van 30 tot 10.000 personen | C/A Planner

Domein Bokrijk

Authentieke family days en events van 30 tot 10.000 personen

Op de site van de Oude Stad kan je als bedrijf je klanten, relaties of medewerkers huizenhoog verwennen. Dit unieke, sfeervolle 17de-eeuwse stadsplein lijkt weggerukt uit een film.

Op de site van de Oude Stad kan je als bedrijf je klanten, relaties of medewerkers huizenhoog verwennen. Dit unieke, sfeervolle 17de-eeuwse stadsplein lijkt weggerukt uit een film. Voor één dag wordt de site helemaal van jouw bedrijf en kan je deze naar eigen wens personaliseren.

De Oude Stad in Bokrijk is een exclusieve locatie met een aparte toegang en aparte parking voor je gasten. Met de evenementenhal HANGAR58 bieden we het hele jaar door lekkere, verzorgde catering op maat. Ontbijt, barbecue, walking dinner, receptie of een culinair dorp. Deze moderne en ecologische feestruimte laat met een enorme glazen wand de historische, authentieke en groene omgeving volledig tot haar recht komen. HANGAR58 biedt plaats aan 1200 zittende bezoekers en 2000 mensen staand.

Dag vol beleving


De Oude Stad in Bokrijk is een ideale uitvalsbasis voor een dag vol beleving. Deze exclusieve site bevindt zich immers in het Domein Bokrijk waar het vele groen uitnodigt voor een wandeling en de reuzengrote speeltuin de vele gezinnen verwelkomt. De Oude Stad heeft een directe toegang tot het alom gekende Openluchtmuseum. De bestemming om een stapje terug in de tijd te zetten. Je ontmoet Bokrijkacteurs, maakt kennis met lang vergeten ambachten en komt te weten hoe de mensen vroeger leefden, woonden en werkten op het platteland in Vlaanderen.

Nieuw: de sixties!


En er is meer! In 2012 breidt het Openluchtmuseum uit en kan je je helemaal laten onderdompelen in de sfeer van 'De sixties'. Levensechte decors en persoonlijke getuigenissen brengen de tijdsgeest van dit turbulente decennium tot leven. Van supermarkt tot cinema en van kapsalon tot tankstation… Jij duikt terug in de tijd via een persoonlijk paspoort uit de jaren '60. Ook fans van de Ketnet-jeugdreeks De 5e boog komen in 2012 aan hun trekken in het Openluchtmuseum. Met een avontuurlijke route die hen langs alle bekende opnamelocaties in Bokrijk voert.

Dit alles kan perfect in combinatie met speciaal voor het bedrijf georganiseerde activiteiten op het marktplein in de Oude Stad, zoals workshops, een kinderdoedorp, volksspelenroute, thematochten, .. telkens op maat van het bedrijf. Of je kiest voor een volledig thematische aanpak in 60's stijl: van de uitnodiging, tot de aankleding tot een 60's make-over voor je bezoekers, een DJ of band met muziek uit de jaren '60, een nostalgische kermis.

Nooit was een familiedag of bedrijfsevenement zo speciaal. Bokrijk is met de Oude Stad en de all weather locatie HANGAR58 het decor voor een onvergetelijk evenement.

Delen

Direct contact

Domein Bokrijk

Domein Bokrijk
Bokrijklaan 1
3600 Genk
T: +32 11 265 314
F: +32 11 265 370
E: bokrijksales@limburg.be
W: www.bokrijk.be