Authentic Flavours | C/A Planner

Authentic Flavours

Authentieke relatiegeschenken vol smaak

Hoe maak je een relatiegeschenk authentiek? Door er authentieke producten in te stoppen uiteraard. Het liefst nog smaakvol ook, zoals de producten van Authentic Flavours.

Authentic Flavours is de winkelgeworden passie voor terroirproducten van zaakvoerder Joeri Keuppens. Elk van de producten heeft hij persoonlijk ter plaatse bij de producent geproefd, geselecteerd en goed bevonden. Wat zeggen we: zeer goed bevonden. Allerbest in zijn soort!

Authentic Flavours biedt vier types authentieke producten: droge worsten, extra virgin olijfolie, balsamico en Parmezaanse kaas. Die kun je bestellen als relatiegeschenk. Ze worden netjes verpakt geleverd in een kartonnen box met een linnen bewaarzak erin voor de droge worsten en een informatieve flyer met bewaartips voor je producten. Wil je een persoonlijker of fancy verpakking: alles is bespreekbaar.

Je kunt je relatiegeschenkenbox vullen met: 

Saucissons d'Auvergne: droge worsten in 17 smaken

De saucissons d'Auvergne zijn worsten van absolute topkwaliteit, bestaande uit 85 % mager, zuiver varkensvlees. Ze worden al 120 jaar lang vervaardigd door een Frans familiebedrijf die ze bereidt volgens een ambachtelijk proces en met toevoeging van kwaliteitskruiden. Elke worst wordt traditioneel met de hand gebonden en heeft een unieke vorm.

Ontdek de saucissons d'Auvergne in al hun smaken

Extra virgin olijfolie: Arbequina of Oliana

Twee extra virgin olijfolies uit de vroege oogst; en dat proef je. Ze zijn beide perfect uitgebalanceerd en aromatisch heel evenwichtig. De Oliana-olijfolie is zoet en fluweelzacht, de Arbequina-olijfolie is fruitig met een licht pittige toets en intenser van smaak. Deze extra virgin olijfolies zijn een uitstekende keuze voor wie streeft naar gezonde voeding.

Ontdek deze twee soorten olijfolie

Balsamico di Modena IGP: kwaliteit zoals het hoort

Balsamico wordt weleens het 'zwarte goud’ van Italië genoemd en dat is volkomen terecht. De balsamicoazijn van Authentic Flavours draagt de IGP-kwaliteitsgarantie, wat betekent dat minstens een van de twee ingrediënten (de most of de toegevoegde wijnazijn) afkomstig is uit de provincies Modena of Reggio Emilia en dat de azijn ten minste drie jaar gerijpt heeft in diverse houten vaten.

Ontdek deze kwalitatieve balsamico's

Parmigiano Reggiano di Montagna: Parmezaanse kaas zoals je die nooit eerder proefde

In de Parmigiano di Montagna van Authentic Flavours proef je de typische kruiden- en bloemensmaak van het Apennijnse gras. De 24 maanden gerijpte kaas is iets zachter van smaak, de 36 maand is de iets intensere variant. Deze Parmezaanse kazen zijn zeer veelzijdig te gebruiken in de keuken.

Ontdek de Parmezaanse kazen

Stel zelf samen en schenk je werknemers of relaties het smaakvolste geschenk ooit.

Een relatiegeschenk dat - letterlijk - altijd in de smaak valt.

Delen

Direct contact

Authentic Flavours

Authentic Flavours
Eikendreef 13
2820 Bonheiden
+32 (0)15 793 888
info@authenticflavours.be
www.authenticflavours.be