Audipack Silent tolkencabines | C/A Planner

duvall

Audipack Silent tolkencabines

Tolkencabines laten toe dat tolken de vergadering echt zelf meemaken en dat zij beschikken over alle informatie die nodig is om een vlekkeloze simultaanvertaling te maken.

Tolkencabines laten toe dat tolken de vergadering echt zelf meemaken en dat zij beschikken over alle informatie die nodig is om een vlekkeloze simultaanvertaling te maken. Via een hoofdtelefoon horen zij de spreker(s) en doordat zij in de zaal zitten zien zij alles wat betekenis kan geven aan het gebeuren: de spreker, de deelnemers, het projectiescherm en alles wat zich afspeelt in de vergaderruimte. Tegelijk zorgen de cabines ervoor dat de tolkarbeid zelf de vergadering niet verstoort.

Dankzij mobiele tolkencabines kunnen wij in de meeste zalen simultaanvertaling leveren. Er bestaan zeer strikte ISO-normen voor tolkencabines die de kwaliteit van de simultaanvertaling bewaken en het comfort van zowel tolk als deelnemer. Zij behandelen zaken zoals de afmetingen van de cabine en van de ramen, het geluidsisolerend vermogen van de wanden, de kracht van de ventilatie…

Beter dan de ISO-normen


De Audipack Silent-cabines van duvall beantwoorden volledig aan deze normen. De bekende AUDIPACK Silent tolkencabines, scoren qua comfort en geluidsisolatie nog beter dan de strenge ISO-normen terzake (ISO 4043:1998). Een standaard cabine biedt plaats aan 2 tolken. Ongeveer om de 20 minuten lossen de tolken elkaar af.

De AUDIPACK-cabines zijn makkelijk uitbreidbaar. Sommige organisaties of conferenties vereisen immers cabines voor 3 of 4 tolken. Soms moeten de cabines op podia geplaatst worden opdat de tolken een goed zicht zouden hebben op de zaal en de deelnemers. In principe is er 1 cabine per taal maar dikwijls kunnen alle talen gedekt worden met 1 cabine minder dan het totaal aantal talen. De cabines worden uitgerust met professionele digitale tolkenapparatuur en hoofdtelefoons.

Per tolk worden ook papier, pen en water voorzien.

Delen

Direct contact

duvall

Voor meer informatie of details overdetechnische specificaties van de tolkencabines:

Frank Uyttendaele
duvall bvba
Ambachtsweg 22
B-9820 MERELBEKE
T: +32 9 236 61 71
M: +32 475 64 44 74
E: info@duvall.be
W: www.duvall.be