Artexis | C/A Planner

Artexis

FLEX Meeting Center décor voor Théâtre de la Mode

FLEX Meeting Center, uitgebaat door Artexis, was op 27 september trotse gastheer én tevens een van de hoofdsponsors van het spectaculaire ‘Théâtre de la Mode’.

FLEX Meeting Center, uitgebaat door Artexis, was op 27 september trotse gastheer én tevens een van de hoofdsponsors van het spectaculaire 'Théâtre de la Mode'. 'Théâtre de la Mode' is een kunstzinnige modeshow in een intimistische sfeer, georganiseerd door Noël Mylle. De modeshow is opgericht om geld in te zamelen voor goede doelen.

"Onze intimistische modeshow vond plaats in het FLEX Meeting Center dat bij Flanders Expo hoort," zegt Noël Mylle, organisator van het event. "Ik was verrast er zo'n fantastische locatie te vinden voor dit soort event. Receptie, catwalk, belevingsruimtes… ik kon kiezen uit verschillende flexibele zalen die niet veel extra aankleding vragen. Mijn persoonlijke Project Manager begeleide me van a tot z. Ja, Flanders Expo is meer dan beurshallen alleen."

Artexis: maatschappelijk verantwoord ondernemen


Meter van deze Gentse editie is de damesafdeling van Rotary: Inner Wheel. Zij bundelen de krachten om de borstkankercampagne 'Help mee in de strijd tegen borstkanker' te steunen.
De opbrengst van het event gaat rechtstreeks naar Prof. Van Den Broecke van de borstkankerkliniek in het UZ in Gent. De organisatie communiceert het finale bedrag binnenkort tijdens een officiële persconferentie. Nog even afwachten dus!

Dirk Van Roy, CEO Artexis Belgium: "Artexis draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Projecten als dit, die de medische wereld financieel willen helpen en die de aandacht op prangende problemen als borstkanker willen vestigen, steunen we dan ook van harte."

 

  • Of bezoek alvast virtueel het FLEX Meeting Center, uw unieke eventlocatie.

 

Delen

Direct contact

Artexis

FLEX Meeting Center
Maaltekouter 1, 9051 Gent
T: +32 (0)9 241 92 11
E: flandersexpo@artexis.com
W: www.flandersexpo.be
Twitter: @flandersexpo