Antwerpen, de ideale meetingstad | C/A Planner

Visit Antwerpen

Antwerpen, de ideale meetingstad

Antwerpen heeft de sfeer van een grootstad maar is kleinschalig. Te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of taxi: congresgangers geraken vlot van de ene kant van de stad naar de andere.

Na Brussel is Antwerpen de belangrijkste stad in België voor conferenties en evenementen. Antwerpen is centraal gelegen in Europa en vlot bereikbaar. Zowel per spoor als per vliegtuig geraak je vanuit steden als Amsterdam, Londen en Parijs snel en vlot in Antwerpen. Antwerpen heeft de sfeer van een grootstad maar is kleinschalig. Te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of taxi: congresgangers geraken vlot van de ene kant van de stad naar de andere. Maar er zijn nog redenen waarom Antwerpen dé meetingstad is.

Verdere troeven

  • Antwerpen is een culturele stad vol gezellige restaurants en terrasjes en kent een groot shoppingaanbod. Congresgangers hebben vele mogelijkheden voor een gevuld programma na de meeting, conferentie of beurs.
  • Antwerpen is een creatieve stad. Er zijn tal van mogelijkheden voor congresgangers om dit te beleven: diamantcocktails, bezoeken achter de schermen, modelezingen, chocoladedemonstraties, creatieve workshops, ...
  • Antwerpen heeft de capaciteit in huis om congressen te ontvangen tot max. 2000 deelnemers en de stad kent een groot hotelaanbod: van internationale ketenhotels tot intieme boetiekhotels, met in totaal +/- 4.500 kamers.

Flanders Meeting & Convention Center Antwerp,
part of Elisabeth Center Antwerp

Met de opening van het nieuwe congrescentrum eind november 2016 kan Antwerpen conferenties en evenementen organiseren tot 2.000 deelnemers. Het is een nieuwbouw met moderne en technologische faciliteiten en logistieke mogelijkheden. De locatie is ideaal, naast het Centraal Station van Antwerpen en ZOO Antwerpen, op wandelafstand van het historische hart van de stad. In de onmiddellijke nabijheid zijn er tal van gezellige restaurants, cafés en hotels.

Delen

Direct contact

Visit Antwerpen

Visit Antwerpen
Business Development

+32 3 338 81 81
business@visitantwerpen.be
www.visitantwerpen.be