Amuse | C/A Planner

Antwerp Expo

Amuse: nieuwe multifunctionele event blackbox in Antwerp Expo

Nadat Antwerp Expo al een succesverhaal schreef met hun eventhal ‘Avenue’, heeft de locatie er sinds september 2023 een splinternieuwe event blackbox bij. Met 1.450 m² is Amuse een multifunctionele eventruimte die een scala aan diverse events kan verwelkomen.

Klanten van de succesvolle eventhal 'Avenue', waar evenementen plaatsvonden als het Gala van de Gouden Schoen, Belgian Event Awards, World Choir Games ... waren vol lof, maar tegelijk bleek een steeds toenemende vraag naar nog extra flexibele eventruimtes. Daarom creëerde Antwerp Expo de blackbox 'Amuse' om aan de groeiende interesse te voldoen en het aanbod verder te verrijken. 

Een wereld van mogelijkheden

De volledige ruimte met alle voorzieningen bieden aan evenementenorganisatoren de vrijheid om hun visie droomevent tot leven te brengen. Goed om te weten: oppervlakte van 1.450 m² kun je zelf uitbreiden tot 4.000 m².

Richtcapaciteiten: 

  • Theater: 1080
  • Party: 2000
  • Receptie: 1500
  • Diner: 880

Plug and play

Het Plug and Play-gehalte stelt organisers in staat om hun op- en afbouwtijden tot een absoluut minimum te beperken. De blackbox – 55 m x 27 m x 7 m – is opdeelbaar in 3 compartimenten die onderling bereikbaar zijn via een aparte gang. Een basis set sfeerverlichting is al aanwezig en ook eigen rigging is mogelijk. Ook is er een aparte ingang met ontvangstbalie, vestiaire en production office. Kortom, in Amuse vinden organisatoren een blanco canvas dat onbegrensde mogelijkheden biedt en voor elk type event een uniek verhaal te vertellen heeft. Het team van Antwerp Expo zet die ideeën graag mee om in realiteit.

All-in prijzen

Met het doel maximale transparantie te combineren met optimale klantenservice, hanteert Amuse dezelfde all-inclusive prijsaanpak als Avenue. Met all-in prijzen en geen verborgen kosten kunnen de klanten zich concentreren op het creëren van hun event.

Antwerp Expo is een van de vier Belgische eventlocaties van beursorganisator Easyfairs Belgium, met ook:

Amuse is een veelzijdige, aanpasbare ruimte van 1.450 m², geschikt voor een breed scala aan evenementen.

Delen

Direct contact

Antwerp Expo

Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

09 241 93 53
sales@easyfairs.com
www.antwerpexpo.be/amuse