Vergaderen en genieten in de Voerstreek | C/A Planner

Landgoed Hotel Altembrouck

Vergaderen en genieten in de Voerstreek

Verscholen tussen de bossen en heuvels van de Voerstreek ligt het idyllische Landgoed-Hotel Altembrouck.

Hier grazen de zwartglanzende Wagyurunderen van Altembrouck, zuivere afstammelingen van het excellente Japanse koeienras. Geniet van de natuur, de rust, de schoonheid, dee hartelijke gastvrijheid. Laat je betoveren door de monumentale sfeer die hoort bij een 18de-eeuws landgoed, voorzien van alle mogelijke luxe en comfort. Beleef Altembrouck, de Europese bakermat van het beste gastronomische vlees van de wereld: het keizerlijke Wagyurund, dat wordt geprezen door toprestaurants over de hele wereld.

Lust voor alle zintuigen

Een verblijf op Altembrouck is een lust voor alle zintuigen. Geniet van park en tuinen, zoek de oude paden in de bossen en ontdek bijvoorbeeld de biologische teelt van rund, varken en streekgroenten. Ook adviseren we je graag over de talloze mogelijkheden in de omgeving. Van een sportieve fietstocht met mountainbikes, een stevige wandeling door de bossen tot een valkerij- en jachtdemonstratie. Dichtbij bevinden zich tevens enkele schitterend gelegen 18-holes golfbanen. Profiteer vooral ook van deze unieke locatie in het hart van Europa met de mooie oude steden Aken, Luik en Maastricht binnen handbereik/ Hier kun je echt alle kanten op.

Zakelijke bijeenkomsten

Landgoed-Hotel Altembrouck is een van de bijzonderste locaties voor zakelijke bijeenkomsten in de wijde omgeving. Verbonden met de natuur en aards, maar tegelijkertijd exclusief en persoonlijk. Zeer geschikt voor vergaderingen, seminars en conferenties, maar ook voor kleinere meetings. Of je daarbij kiest voor een van de historische stijlkamers of voor de grote Orangerie, de meeting rooms beschikken over alle denkbare technische hulpmiddelen. Van hd-projectors tot smartboards en teleconferencing.

Feestelijke bijeenkomsten

Een markant historisch landhuis, exclusieve buitenplaats en lustoord. Altembrouck biedt een betoverend decor voor elke feestelijke bijeenkomst. Alles is mogelijk: van een intiem diner in een historische stijlkamer, een besloten feest, een ondergrondse ontvangst in de gewelfde wijnkelder tot een groots feest in de Orangerie. Altembrouck is tevens een zeer geschikte locatie voor een huwelijksfeest. Een mooiere plek kan een bruidspaar zich niet wensen. Altembrouck helpt je graag om van je bijzondere gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Landgoed-Hotel Altembrouck is een van de bijzonderste locaties voor zakelijke bijeenkomsten in de wijde omgeving.

Delen

Direct contact

Landgoed Hotel Altembrouck

Altenbroek 4
3798 's Gravenvoeren
+32 43 33 0186
info@altembrouck.com
www.altembrouck.com