Adrenaline Events | C/A Planner

Adrenaline Events

Je partner voor emoties

Al meer dan 25 jaar stelt Adrenaline-Events oplossingen voor om teams te stimuleren en hun hechtheid te ontwikkelen.

De doelstelling van Adrenaline Events: teams de gelegenheid geven zich te vermaken, zich samen in te zetten en elkaar op een andere manier te ontmoeten. Ze bieden meer dan twintig teambuildingactiviteiten aan met verschillende thema's.

100 % succes

Al 25 jaar is Adrenaline Events gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van professionele evenementen onder de vorm van teambuildings en seminaries. De verleende diensten en het gebruikte materiaal zijn van topkwaliteit.

100 % flexibiliteit

Adrenaline Events organiseert evenementen op maat, ongeacht de duurtijd, die leiden tot een selectie van uitzonderlijke oorden en energie aan je evenement geven.

100 % resultaat

De benadering van Adrenaline Events is professioneel, dynamisch en creatief met beproevingen en interactieve spelen om de band van je team te verstevigen. Humor is altijd van de partij, maar steeds met inachtname van je verlangens.

100 % actie

Adrenaline-Events stelt een waaier van activiteiten voor, die ze voor iedereen speciaal uitwerken, in harmonie met de waarden van de klant. Er bestaan oneindig veel mogelijkheden om onvergetelijke momenten in de Ardennen of elders door te brengen, en dat in alle veiligheid.

De benadering van Adrenaline Events is professioneel, dynamisch en creatief.

Delen

Direct contact

Adrenaline Events

Petit Coo 4
4970 Stavelot
+32(80)689133
info@adrenaline-events.com
www.adrenaline-events.com