Adembenemende events in de Oostenrijke Alpen | C/A Planner

K3 Kitzkongress

Adembenemende events in de Oostenrijke Alpen

K3 Kitzkongress ademt die onmiskenbaar alpiene charme en biedt met 1.759 m2 congresruimte plaats aan 800 gasten, dankzij de modulaire ‘Palladium’ eventzaal.

Dit unieke, ultramoderne event- en congrescentrum ligt in het pittoreske Kitzbühel, de legendarische wintersportstad in de Oostenrijkse Alpen. K3 Kitzkongress ademt die onmiskenbaar alpiene charme en biedt met 1.759 m2 congresruimte plaats aan 800 gasten, dankzij de modulaire 'Palladium' eventzaal. En met 6 extra eventzalen en 4 kleinere vergaderzalen wordt uw conferentie of event gegarandeerd een succes!

Werk en ontspanning in één


De lichte en ruime conferentiezalen zijn uitgerust met de allernieuwste verlichtings- en geluidstechnieken die ervoor zorgen dat uw event vlekkeloos en in de best mogelijke omstandigheden verloopt. En dat allemaal in een unieke setting. De exclusieve cateringmogelijkheden en zorgvuldig geselecteerde partners garanderen een uitstekende, hartelijke en professionele service ter plaatse voor een onvergetelijk evenement.

K3 KitzKongress biedt natuurminnende en sportieve gasten bovendien tal van mogelijkheden om hun drukke agenda te combineren met een ontspannend en actief sportprogramma.

Kernvrij sinds 1 mei 2011


Een nieuw energiebeleid vergt extra inspanningen. Kitzbühel zette alvast een eerste stap in de goede richting met de afschaffing van kernenergie. Deze stad aan de Gams-rivier is sinds 1 mei 2011 helemaal kernvrij.

Legendarische wintersportstad


Als populair wintersportoord beschikt Kitzbühl over een uitgebreid netwerk van eersteklas hotels, toprestaurants en traditionele chalets waar u hartelijk wordt onthaald, midden in een prachtige omgeving. Na een drukke vergaderdag genieten uw gasten er volop van ontspanning en natuur.

Delen

Direct contact

K3 Kitzkongress

Benieuwd? Stuur ons een e-mail of bel ons:

Birgit Ducke, Tel: +43(0) 699 – 15 35 63 00. birgit.ducke@kitzkongress.at
Florentine Bernard, Tel: +43 (0) 699 – 15 35 62 00. florentine.bernard@kitzkongress.at

Met K3 Kitzkongress bereikt u nieuwe hoogten! www.kitzkongress.at

We kijken alvast uit naar uw komst!