À la recherche du temps perdu... | C/A Planner

Grand Hotel Belle Vue

À la recherche du temps perdu...

In het hart van De Haan ligt Grand Hotel Belle Vue, op wandelafstand van het strand, de duinen en het bos. Het honderd jaar oude gebouw is een toonbeeld van de anglo-normandische bouwstijl...

In het hart van De Haan ligt Grand Hotel Belle Vue, op wandelafstand van het strand, de duinen en het bos. Het honderd jaar oude gebouw is een toonbeeld van de anglo-normandische bouwstijl, en werd stijlvol gerenoveerd waarbij een geslaagde mix van authentieke en moderne elementen een unieke sfeer creëert.

De ruime, lichte kamers zijn hedendaags ingericht en sommige zijn geklimatiseerd. In het restaurant kunnen de gasten genieten van de lichte, eigentijdse gerechten die door de chef worden bereid en van een uitgebreide, betaalbare wijnselectie.

Vergaderrangementen of offerte op maat


Grand Hotel Belle Vue biedt u twee zalen (tot 45 personen) met daglicht. De zalen zijn uitgerust met beamer en projectiescherm, flipchart, schrijfwaren, water en mints. Het volledige hotel beschikt over draadloos netwerk.

Er zijn standaardpakketten voor vergaderarrangementen vanaf een halve dag en we helpen u graag verder voor een offerte op maat van uw wensen alsook voor de organisatie van uw teambuildingsactiviteit.

Delen

Direct contact

Grand Hotel Belle Vue

Grand Hotel Belle Vue
Koninklijk Plein 5
8420 De Haan
T: +32 (0)59 23 34 39
E: info@hotelbellevue.be
W: www.hotelbellevue.be