3Square: twee locaties van grandslamniveau | C/A Planner

3Square

3Square: twee locaties van grandslamniveau

3Square Gent en Waver (Limelette, Club Justine Henin) zijn locaties voor meetings en events met een persoonlijke en professionele aanpak in de beste 3Square-traditie.

Je vindt er een combinatie van vergaderzalen en restaurants, in een unieke groene omgeving, vlot bereikbaar en dicht bij de autosnelweg. De USP's: aangename omgeving, vriendelijke service, aantrekkelijke vergaderzalen en gratis parkeren. De restaurants op beide locaties bieden elke dag zakenlunches aan en hebben uitgebreide menu's en een aanlokkelijk buitenterras.

Vlot bereikbaar

3Square heeft 5 vergaderruimtes in Limelette, aan de E411 op amper 15 minuten van Brussel-centrum en de nationale luchthaven van Zaventem, en 20 minuten van Leuven en Namen. Er zijn vergaderruimtes voor 4 tot 200 personen.

In Gent ligt 3Square aan de autosnelweg E40 Brussel-Oostende en biedt het 10 vergaderruimtes voor 6 tot 300 personen. Zaaltjes voor board meetings of veelzijdige, flexibele ruimtes: alles is mogelijk. Dankzij de hoge kwaliteit van de technische faciliteiten en de knowhow van het personeel kunnen de zalen aan al je eisen aangepast worden.

Grandslamklasse

Op beide locaties is er voldoende ruimte voor teambuildings, grootschalige events en familiedagen. Het leuke aan het Waals-Brabantse gebouw is dat alle zalen vernoemd zijn naar de grand slams waaraan Justine Henin zo vaak deelnam. Zo stralen ze de klasse en de sfeer uit die je verwacht van een dergelijk businesscentrum. Meer nog: alle trofeeën die ze gewonnen heeft, zijn in de muren van de zalen ingebouwd, waardoor elke ruimte een uniek perspectief krijgt.

Op beide locaties is er ruimte voor teambuildings, grootschalige events en familiedagen.

Delen

Direct contact

3Square

3Square Gent
Rijvisschestraat 124
9052 Zwijnaarde
+32 9 2481000
Frederik van der Haegen
frederik@3square.be
Filip Vallaeys
filip@3square.be

3Square Waver
(Club Justine Henin)
Avenue Leon Fournet 20
1342 Limelette (Waver)
Michel Troch
+32 479 994300
michel@3square.be

www.3square.be