Direct e-mailings via CORPORATEPLANNER.be: nieuwe look, nieuwe tarieven | C/A Planner

Direct e-mailings naar corporate meeting planners: nu inclusief inlassing op de website en nieuwsbrief

In het postcoronatijdperk sturen we weer onze direct e-mailings uit naar meeting en event planners. Bij elke boeking van een direct mailing is een inlassing op www.corporateplanner.be inbegrepen is en word je nog 1 keer mee opgenomen wordt in onze maandelijkse nieuwsbrieven (maand naar keuze, op basis van beschikbaarheid).

Ook willen we onze klanten stimuleren om geen a tot z-verhalen te mailen. Durf te kiezen: stuur concrete tips, arrangementen, een specifieke uitnodiging, zet je brochure in de kijker. Hieronder drie concrete voorbeelden van onze nieuwsbrieven nieuwe stijl.


STUUR INSPIRERENDE TIPS

Golden Tulip Westduin koos voor een korte beschrijving van het hotel en leidde de lezer meteen naar de vergaderarrangementen, de teambuildingmogelijkheden, de kamers, een video, ... Hou de ellenlange teksten op stal, kies je speerpunten, verleid met een richtprijs en verpak alles in doorkliks, recht op doel af.

>> Bekijk het voorbeeld

LAAT JE BROCHURE OPVRAGEN

Heb je net als Meet in Oostende een nieuwe vergaderbrochure, teambuildingboekje of seminariekit uit? Daar is veel werk in gekropen. Het is nu zaak om die zo breed mogelijk verspreid te krijgen. In een brochuremailing raden we aan om maar één boodschap mee te geven: de brochure opvragen.

>> Bekijk het voorbeeld

NODIG ONZE LEZERS UIT OP JE EVENT

Net als bij de brochuremailing raden we aan om hier voor één boodschap te kiezen: het event zelf en niets meer. In onze uitnodiging voor Inspiration Brussels lees je niet veel proza, maar vooral een opsomming van wie, wat, waar en wanneer. Met hoogstens nog het ultieme argument voor de lezer om te komen.

>> Bekijk het voorbeeld

Beschikbare data in 2023

We sturen in eenzelfde week nooit twee nieuwsbrieven naar onze lezers, of geen twee direct e-mailings. Daarom is het aantal slots voor direct e-mailings beperkt tot de weken waarin we geen regulaire niewsbrief (meestal de laatste dinsdag van de maand) of geen themaimailing (klik hier voor een overzicht van de data).

Interesse in de tarieven van de direct e-mailings?

Bel ons op +32 9 329 02 73, stuur een mail naar info@tourismmarketinggroup.be of vraag vrijblijvend het tarief aan voor de datum van je voorkeur via onderstaand formulier. We sturen je meteen de infokit direct e-mailings.