6 Belvilla's bij de buren | C/A Planner

6 vergaderbelvilla's bij de buren

Vergaderen in een vakantiehuis, het klinkt misschien ongebruikelijk, maar bevorderlijk voor de sfeer is het zeker, en ideaal voor een meeting gekoppeld aan een uitstapje in de omgeving of wat ontspanning ter plekke. We selecteerden zes stulpjes van marktleider Belvilla, net over de grens, waar we met graagte zelf een marathonvergadering zouden bijwonen.

Vergaderen als een goede burgervader

Huize Tergast | Gasselternijveen, Nederland

Deze fleurige burgemeesterswoning vol Jugendstilelementen en de bijbehorende Engelse landschapstuin dateren van 1905, maar hebben nog niets van hun oorspronkelijke charme verloren. Groningen ligt vlakbij en ook het vestingstadje Bourtange en het museumdorp Orvelte (denk: Bokrijk) zijn een uitstapje waard.

20 tot 24 personen, 620 m² woonruimte, 4000 m² landschapstuin.

Vergadering voor de boeg? Inschepen maar

Boot Korevaer | Leiden, Nederland

Wil je al je concurrenten de loef afsteken? Kies dan eens het ruime sop als vergaderlocatie. Vanuit het mooie Noord-Hollandse havenstadje Monnickendam zet deze honderdjarige tweemastklipper koers naar de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese kustwateren terwijl jijzelf afstevent op een geslaagde afloop van je meeting.

30 tot 45 personen

Landelijke luxe aan de rand van het bos

Villa Westerwald I | Schutzbach, Duitsland

Je hoeft de deur van deze luxueuze villa maar uit te stappen en je bevindt je in de ongerepte natuur van het Westerwaldbos. Bij slecht weer kun je na het vergaderen een filmpje meepikken in de bioscoop met echte bioscoopstoelen of de weldoende warmte opzoeken van de sauna of de jacuzzi.

21 personen, 2700 m², eettafel van 5,5 m lang

Constructief vergaderen in een oude fabriek

Samen in Vogtland | Auerbach, Duitsland

In Auerbach, in de regio Vogtland, ligt een voormalig fabriekspand dat tegenwoordig aan de lopende band vakantiegangers ontvangt. Ga je er in de winter naartoe, vergeet je ski's dan niet: na een constructieve vergadering kun je in de omgeving van Auerbach naar hartenlust hellingen afdalen.

40 personen, 1000 m² woonoppervlakte

Water bij de bourgognewijn

Vakantiehuis Pannecière | Chaumard, Frankrijk

Dit voormalige hotel aan het stuwmeer Lac de Pannecière werd omgeturnd tot vakantiehuis voor grote groepen en is een perfecte uitvalsbasis voor activiteiten op en rond het water. En als je dan toch in de Bourgogne bent, klink dan op de goede verstandhouding met je zakelijke contacten tijdens een afsluitende wijnproeverij.

40 personen

En ze vergaderden nog lang en gelukkig ...

Châteaux Risdoux | Vireux-Wallerand, Franse Ardennen

Een sprookjesachtig 17de-eeuws kasteel in een privévallei van 7 hectare omringd door nog eens 1000 hectare bossen. De Maas stroomt er aan je voeten voorbij en koning Leopold II himself bracht er ooit een van zijn maîtresses onder: wat wil een mens nog meer van een vergaderlocatie?

20 personen (kasteel), 32 personen (gîtes op het terrein), eetzaal voor 32 personen

Terug naar overzicht