Terugblik lezerswedstrijd: Joke Beuten van Liantis bij de alpaca's van Ecosnooze | C/A Planner

Terugblik lezerswedstrijd: Joke Beuten van Liantis bij de alpaca's van Ecosnooze

Joke Beuten, event manager bij Liantis, was de winnares van een van de lezerswedstrijden van CORPORATEPLANNER.be waarbij je een alpacawandeling kon winnen bij Eco Snooze. Ondetussen is ze met haar team langsgeweest: een korte reactie.

Eco Snooze is een ruim domein met alpacaboerderij op de flanken van de Berendries (in de Vlaamse Ardennen, bij Brakel). Ideaal voor outdoor teambuildingevents. Behalve alpacawandelingen kun je er ook shiitakeworkshops volgen of je bushkraftskills aanscherpen.

Prachtig domein voor outdoor teambuilding

Joke Beuten en haar team genoten met volle teugen van hun alpacawandeling: 'Wat een mooi domein! Gastvrouw Mieke vertelde ons met veel passie over hun activiteiten en de alpaca's. De dieren waren superlief. Echt een absolute aanrader voor een teambuilding. Een familieuitstap moet ook wel in de smaak vallen bij kinderen. De 'wellness in the woods' leek me overigens wel wat: ik kom daar zeker nog eens voor terug.'

>> Wil je meer weten over de mogelijkheden van het domein voor een outdoor teambuilding of wil je zelf eens een alpacawandeling maken? Neem dan contact op met Eco Snooze op +32 476 80 60 21 of mail naar info@ecosnooze.be.

Terug naar overzicht