Liesbeth De Latter (ArcelorMittal) tipt: op zombies jagen in Gent | C/A Planner

Liesbeth De Latter (ArcelorMittal) tipt: op zombies jagen in Gent

De enige dame in het gezelschap was Liesbeth De Latter, buyer general industrial services van het GIS-team binnen de afdeling purchasing van de staalgigant ArcelorMittal in Zelzate, toen ze eind 2022 op zombies gingen jagen in The Park Playground in Dok Noord in Gent. 

Teambuilding waar nog altijd over gesproken wordt

Niet dat de locatie behekst is, maar je kunt er wel gewapend met een VR-bril en een digitaal geweer een virtuele strijd aangaan met de levende doden, op leven en dood natuurlijk. 'Ik dacht eerst dat dat iets puur voor mannen ging zijn – ik ben niet zo van de strekking van aliens en toestanden – maar uiteindelijk bleek ik nog de ferventste strijdster van de hele groep', blikt Liesbeth al lachend terug. 'Ik amuseerde me rot en ging helemaal op in het spel. Mijn collega's lachen er vandaag nog altijd mee. We hadden het er onlangs zelfs nog over – dus teambuilding geslaagd zeker?'

In The Park Playground kun je verschillende themaspellen spelen in VR, met behalve de horrorversie die Liesbeth speelde ook een Egyptisch decor of op een verre planeet. De locatie heeft ook escape rooms. Overigens is Gent niet de enige vestiging: je vindt The Park Playground ook in Antwerpen, Leuven, Hasselt, Brussel en Kortrijk.

Terug naar overzicht