Rechtstreeks naar Zwitserland voor een volgende meeting of event - Zürich | C/A Planner

Rechtstreeks naar Zwitserland voor een volgende meeting of event

Zürich

Zürich is een van de drie belangrijkste luchthavens van Zwitserland die bediend wordt vanuit Zaventem. De andere twee luchthavens zijn Genève en Bazel. Over Genève hadden we het vorige week al. Bazel komt volgende week aan bod. Sowieso zijn het allemaal topbestemmingen die gigantisch veel in petto hebben! Zürich slaagt erin om het sportieve aan het technologische te koppelen. 

BRU-ZRH: 5 vluchten per dag

Met Lausanne heeft Zwitserland al de Olympische hoofdstad in huis – het Olympisch Museum aldaar is overigens ook een leuke locatie voor meetings en events – en nu wordt Zürich meer dan ooit een echte voetbalhoofdstad, met zijn FIFA Voetbalmuseum, open sinds begin 2016. Naast een attractiepool voor sportliefhebbers scoort Zürich hier meteen ook een nieuwe locatie voor meetings en incentives.

5 kg puur goud bewonderen

Het FIFA Voetbalmuseum is een mooi eerbetoon aan de populairste teamsport ter wereld. De internationale voetbalwereld wordt minutieus gedocumenteerd aan de hand van 1.000 unieke voorwerpen en een kleine 500 video's. De multimediale, interactieve tentoonstelling is uitgesteld op drie verdiepingen, over een oppervlakte van 3.000 meter. Een van de te bewonderen pronkstukken is de authentieke trofee van de Wereldbeker, gemaakt van 5 kg puur goud. Het museum wordt graag ter beschikking gesteld voor evenementen, congressen en conferenties van maximum 100 personen.

Eerste museum voor digitale kunst

Aan musea geen gebrek in Zurich, sportief of technologisch. Zo is ongeveer tegelijkertijd het MuDA (Museum of Digital Arts) opengegaan, het allereerste museum voor digitale kunst in Europa. Hier worden bruggen geslagen tussen de virtuele en de reële wereld, tussen creativiteit en technologie. Zijnde het neurocentrum van de wetenschap, technologie en kunst was Zürich absoluut een logische keuze als plaats voor een dergelijk museum. De mogelijkheden voor events hebben hier uiteraard een vooruitstrevend karakter!

Weten voetbal of digitale kunst je naar Zürich te lokken, dan moet je uiteraard ook overnachten. En ook daar kunnen we er een nieuwe topper uitpikken: Atlantis by Giardino (*****). Dit hotel van 95 kamers in de stijl van een urban retreat is een uniek alternatief voor het huidige hotelaanbod in de stad. Er zijn drie flexibele vergaderruimtes voor meetings, gaande van een board meeting van 8 personen tot een receptie voor maximum 200 personen.

zurichatlantis1.png
zurichatlantis2.png

Rechtstreeks van het vliegtuig de vergaderzaal binnen

Veel rechtstreekser kan een vergaderbestemming niet bereikbaar zijn als ze zich op de luchthaven zelf bevindt. Dat zal binnenkort het geval zijn in Zurich. The Circle zal meteen ook het grootste conferentiehotel van Zwitserland worden. Het congrescentrum zal een totale capaciteit van 2.300 personen hebben, waarvan 1.500 in de grootste hal. Hyatt Regency en Hyatt Place vervolledigen het aanbod met 550 hotelkamers. De opening is gepland in 2018. Op de foto hieronder krijg je alvast een voorsmaakje!

Volgende week kunnen jullie genieten van onze derde en laatste bestemming: Bazel!

Terug naar overzicht