Different Hotels en Thor Central | C/A Planner

Different Hotels en Thor Central, de perfecte combinatie voor je bedrijfsevent

Op zoek naar een event- of meetinglocatie voor je volgende meerdaagse? Organiseer je event bij Thor Central en maak de beleving compleet met een overnachting bij Different Hotels. Ze regelen alles voor jou: van congres- of vergaderzaal tot diner, koffiepauzes en overnachting.

Je event op een unieke erfgoedlocatie

Met meer dan 10.000 m² aan multifunctionele zalen biedt Thor Central een brede waaier aan bedrijfsgerelateerde evenementen en mogelijkheden voor meetings en congressen. Thor Central is een unieke erfgoedlocatie, zowel qua venue als qua beleving. Je kunt er events organiseren in niet-traditionele zalen en unieke nevenactiviteiten houden in een groene omgeving.

Wil je je helemaal wanen in het mijnverleden? Waag je dan zeker aan de verscheidene cateringmogelijkheden, die volledig in thema staan van de verschillende culturen in de mijnen.

Zalig logeren in Different Hotels

Kom na je event helemaal tot rust in een van de Genkse Different Hotels: M Hotel, Carbon Hotel of Hotel Ecu.

  • Kom thuis bij M Hotel. Gelegen aan het prachtige Molenvijverpark in Genk mag M Hotel het mooiste plekje van Limburg genoemd worden. De gasten genieten in het restaurant of komen heerlijk tot rust op hun kamer of in de gezellige lobby en bar.
  • Baad in luxe in het Carbon Hotel. Een warme ontvangst in hartje Genk en een totaalbeleving op zich. Met een oprechte glimlach en de gast als middelpunt staat het ambitieuze team dagelijks voor jou klaar. Met oog voor detail, het samenbrengen van kwaliteit en beleving en natuurlijk niet te vergeten het verwennen van de gasten in alle aspecten.
  • Beleef hét cityhotel Hotel ECU. Alles wat je verwacht van een goed hotel is er. Een lekker ontbijt, een frisse kamer, een gezellige bar ... voor elk wat wils.

Contact

Different Hotels
Grote Baan 9

3530 Houthalen
011 516 141
sales@differenthotels.com
www.differenthotels.com

 

 

Thor Central
Thor Park 8000

3600 Genk
089 699 599
info@thorcentral.be
www.thorcentral.be

Terug naar overzicht