Impact van aantrekkelijke voeding op doeltreffendheid van meetings | C/A Planner
deliveroo.jpg
deliveroo.jpg

Impact van aantrekkelijke voeding op doeltreffendheid van meetings

78 % van de belgen heeft nood aan aantrekkelijker eten om aandachtig te blijven tijdens vergaderingen.

Lekkere meetings werken productiever

Uit een recente enquete van Deliveroo blijkt dat we in België met een gemiddelde van drie meetings per week veel van onze tijd doorbrengen in vergaderzalen. Slechts 36 % ervaart meetings echter als productief. Vaak worden de deelnemers op zo'n meeting ook getrakteerd op een lunch of hapjes. Maar liefst 78 % van de ondervraagden is vlugger overtuigd om deel te nemen aan een vergadering als er verse, lekkere versnaperingen worden voorzien.

De kwaliteit van de lunch is doorslaggevend

Vergaderingen leiden echter niet altijd tot productieve besluitvorming. 64 % van de respondenten op de enquête gaf zelfs aan soms hun aandacht volledig te verliezen, terwijl 33 % opbiechtte meetings te hebben bijgewoond zonder een woord te hebben neergeschreven. Erger nog, 20 % gaf toe dat ze aan meetings hebben deelgenomen zonder een seconde te luisteren.

De kwaliteit van de lunch die tijdens vergaderingen wordt aangeboden, kan echter wel van belang zijn. Zo verklaart 57 % dat het eten een echte doorslag kan geven in de productiveit.

Het belang van een voedzame maaltijd op de werkvloer blijkt dus groot, en hiervoor biedt Deliveroo for Business een ideale en vlugge oplossing. Dankzij het veelzijdige aanbod kun je ook keer op keer een ander menu uitkiezen.

Nooit meer droge sandwiches en saaie koekjes

Hierdoor kunnen mensen die in een kantoor werken, genieten van een ruime waaier aan foodopties voor hun vergaderingen: van poke bowls en hartige slaatjes tot soep en verse sushi. De boodschap is duidelijk: zorg voor variatie. Een van de grootste ergernissen die opduikt in de bevraging (23 %) zijn immers sandwiches waarvan het beleg al half uitgedroogd is.

Nog zo'n ergernis? Oudbakken en saaie koekjes bij de koffie. Ook hiervoor heeft Deliveroo de ideale oplossing in zijn aanbod: zo schotel je je vergadergezelschap kleurrijke macarons, zandkoekjes of verse florentines voor. Binnen 30 minuten levert Deliveroo je favoriete gerechten op kantoor. Bestellen kan al vanaf 24 uur op voorhand.

Met Deliveroo for Business hoef je niet meer te wachten tot na je werkuren om van je favoriete Deliveroomaaltijden te kunnen genieten.

Terug naar overzicht