Lezerswedstrijd Sports2 | C/A Planner

Win een Corporate Performance Pack voor 10 sportievelingen binnen je bedrijf

Sports2 is het bedrijf van voormalig Europees kampioen triatlon Rudi Stroobants, waarmee hij recreatieve en competitieve sporters begeleidt. Gezonde voeding en voedingssupplementen zijn daarbij een hoeksteen in zijn trainingsvisie, The Bigger Picture. Speciaal voor CORPORATEPLANNER.be stelde Rudi een Corporate Performance Pack samen voor vriendengroepen die weleens samen gaan fietsen, mountainbiken of een loopwedstrijd plegen. Misschien ben je wel in volle voorbereiding op een bedrijfsekiden of op de 20 kilometer van Brussel? Sports2 geeft in september alvast een Corporate Performance Pack weg: 

Het Corporate Performance Pack bestaat uit:

  • 10 drinkbussen van Sports2
  • 10 Fast Fuel koolhydratengels
  • 10 energy bars
  • 1 doos Hydra Fuel

Daarmee kun je er met je collega's flink tegenaan.

Looptijd van de wedstrijd

Op 1 oktober 2019 wordt een winnaar bekendgemaakt.

Niet gewonnen? Toch gewonnen!

Niet getreurd. Alle deelnemers aan de wedstrijd krijgen na deelname een kortingscode toegestuurd waarmee je bij Sports2 je producten naar keuze kunt bestellen tegen 15 % korting. Deze code is dan geldig tot 1 december 2019.  

Hoe deelnemen? 

Door onderstaand formulier in te vullen. Het enige dat je hoeft te weten is wat het favoriete trainingseiland was (en is) van Rudi Stroobants. Tot op vandaag begeleidt hij er groepen sportievelingen voor fietsstages. 

Voorwaarde

Je kunt enkel deelnemen met een bedrijfsnaam en bedrijfs-e-mailadres.