Lezerswedstrijd Caere Natura | C/A Planner

**** Deze wedstrijd is afgesloten ***

En de winnaar van de naturatheek van Caere Natura is ....

  ... Heidi Paridaens van Ontex Global. Daarmee is haar goede gezondheid voor 2020 meteen al verzekerd. De naturatheek, met extracten van groene propolis, zoethout, granaatappel en waterkers, is overigens een zeer persoonlijk eindejaarsgeschenk voor klanten, relaties en medewerkers. En voor vrienden, familie en kennissen natuurlijk.  

Niet gewonnen, maar wel interesse in zo'n naturatheek?

Als lezer van CORPORATEPLANNER.be kun je zelf exemplaren bestellen tegen 15 % korting met de code ‘gezondgeschenk’

>> Bestel hier de naturatheek met 7 producten
>> Bestel hier de naturatheek met 4 producten

Meerdere exemplaren?

Voor volumekortingen kun je contact opnemen met Michael Meert van Caere Natura via michael@caere.be. De korting is overigens geldig op alle producten van Caere Natura.

Win een naturatheek van Caere Natura

Caere Natura is een bedrijf dat een uitgelezen keuze zuivere natuurproducten biedt die de basis vormen voor een gezond leven in zuivere eenvoud. Die producten zijn:

Caere Natura verkoopt deze producten in tinctuurvorm, tabletten of siropen. Speciaal als cadeau of relatiegeschenk zijn deze producten nu ook verzameld in stijlvolle en handige naturatheek, waarin je 7 producten vindt in verschillende vorm. Met deze box ben je gewapend tegen heel wat vervelende kwalen en bouw je je weerstand en immuniteit op natuurlijke wijze op. Je kunt je werknemers, klanten en relaties dus niet alleen een goede gezondheid wensen, je kunt het hen dit jaar ook schenken. Mooier kan niet, toch?

Via CORPORATEPLANNER.be geeft Caere Natura alvast zo'n naturatheek weg aan een van zijn lezers (ja, we denken ook aan jouw gezondheid!).

Looptijd van de wedstrijd

Op 1 december 2019 wordt er een winnaar bekendgemaakt.

Niet gewonnen? Toch gewonnen!

Niet getreurd. Alle deelnemers aan de wedstrijd krijgen na deelname een kortingscode toegestuurd waarmee ze bij Caere Natura deze naturatheek of andere producten naar keuze kunnen bestellen tegen een exclusieve korting. Die code is dan geldig tot 1 februari 2020.

Hoe deelnemen? 

Door onderstaand formulier in te vullen. Het enige dat je hoeft te weten is wie in zijn Naturalis Historia schreef dat propolis wonden heelt en pijn verlicht. Het antwoord vind je misschien wel in deze blog.

Voorwaarde

Je kunt enkel deelnemen met een bedrijfsnaam en bedrijfs-e-mailadres.

*** formulier afgesloten ***