jaarcampagnes | C/A Planner

Boek nu je jaarcampagne naar corporate meeting planners en association executives

  • Deze jaarpackages zijn ideaal voor wie een heel jaar lang in de kijker wil staan, of voor convention bureaus of hotelketens die een campagne willen boeken met hun leden of hotels.
  • De jaarpackages zijn gebaseerd op het principe van content snacking: lezers behappen één grote actie moeilijk, het is beter om ze het hele jaar te teasen met kleine 'content snacks'.
  • De jaarpackages werken op hun best met sterke, unieke content. Vertel geen a tot z verhaal over je bedrijf of diensten. Durf te kiezen, inspireer, focus en verras onze lezers.

"De beste manier om je vrouw te verrassen is dikwijls", zei de Canadees-Amerikaanse schrijver Battista ooit. Zo is het met onze lezers maar net. Durf eruit te springen!

Deze jaarpackages gelden voor de volgende media:

  • www.corporateplanner.be

    Digitaal inspiratieplatform voor 7.896 corporate meeting en event planners in de Benelux en Frankrijk en 996 PCO's, meeting en incentive agencies en reisagenten in de Benelux en Frankrijk

  • www.associationplanner.eu

    Digitaal inspiratieplatform voor 1.900 association executives met zetel in Brussel en 6.986 association executives in Europa en wereldwijd

Je kunt de elementen uit je jaarpackage verspreiden over beide media. Je kiest dus zelf hoe sterk je op de ene of andere doelgroep inzet.

De jaarpackages bevatten de volgende campagne-elementen:

3 *** PACKAGE

4 *** PACKAGE

5 *** PACKAGE

webinlassing

1

1

1

nieuwsbriefinlassing

4

6

10

webarrangement

2

3

4

video van de maand

1

1

1

brochure van de maand

1

1

1

uitnodiging

-

1

1

blog

-

2

3

banner

-

1

2

foto in slideshow

-

2

1 (eigen show)

quizvraag

-

2

1 (eigen quiz)

exclusieve e-mailing

-

-

1

Interesse in onze jaarpackages?
Vul onderstaand formulier in met vermelding van je gewenste package(s).

Of bel ons op +32 9 329 02 73 of mail naar info@t-m-g.be.

De eerste 15 nieuwe leden die weten wat de naam is van de vergadervilla van Badhotel Renesse, krijgen een waardevoucher voor 15% korting toegestuurd (op verblijf, periode volgens beschikbaarheid) voor deze Zeeuwse hotelparel. Actie zolang de voucher voorradig zijn of tot 15 september.