Provincie Henegouwen | C/A Planner

Hainaut Meetings & Events

Organiseer je evenement in Henegouwen

De provincie Henegouwen is een ideale bestemming om diverse bedrijfsevents te organiseren, zoals teambuildings, familiedagen, congressen, meetings en vele andere evenementen op maat.

Je vindt in Henegouwen een groot aantal locaties die geschikt zijn voor al die gelegenheden.

Teambuilding

Heel wat plaatsen nodigen uit tot boeiende activiteiten in het kader van een teambuilding om de groepssamenhang te versterken. Bijvoorbeeld het avonturenpark Natura Parc aan de Lacs de L'Eau d'Heure en het Ecopark Adventures Doornik, die stimulerende uitdagingen aanbieden zoals een parcours waarbij je van boom tot boom klimt.

UNESCO-sites

Je kunt originele activiteiten organiseren op uitzonderlijke UNESCO-sites, zoals het belfort van Bergen, het Mundaneum, de Grand-Hornu of het Bois du Cazier. Die historische locaties bieden een uniek kader voor rondleidingen en exclusieve activiteiten.

Moderne congreszalen

Voor congressen beschikt Henegouwen over moderne zalen, zoals het Wallonia Conference Center in Bergen (WCCM) en de Dôme in Charleroi, die uitgerust zijn met alle nodige faciliteiten voor je events. Beurzen kun je organiseren in ruimtes zoals Louvexpo in La Louvière of Lotto Mons Expo, die ruime, veelzijdige infrastructuren bieden voor stands en voorstellingen.

Aantrekkelijke bestemming

Kortom, Henegouwen heeft een ruim aanbod aan locaties die geschikt zijn voor bedrijfsevents, meetings, congressen, teambuildings en familiedagen. Met zijn diversiteit aan locaties, zijn UNESCO-erfgoed en zijn moderne infrastructuur is Henegouwen een aantrekkelijke bestemming om succesvolle professionele evenementen te houden.

 

Het congresbureau Hainaut Meetings & Events biedt ondersteuning bij je zoektocht naar geschikte locaties en activiteiten.

Delen

Direct contact

Hainaut Meetings & Events

Digue de Cuesmes 29
7000 Mons
065/38.48.34

meetings.events@hainaut.be
www.meetinhainaut.be

Facebook