Lezers tippen lezers: Ariane Bosmans, PneumRx Ltd. | C/A Planner

Ariane Bosmans (PneumRx Ltd) tipt: mijn favoriete niet-ketenhotels

In de rubriek Lezers Tippen Lezers gaan we even in onze hangmat liggen en strooien we voor een keer niet zelf met de tips. Maar laten we onze lezers dat doen. Want dat blijven nog altijd dé allerbeste tips, toch?

"In 2016 heb ik enkele leuke locaties ontdekt waar ik een meeting of event georganiseerd heb – tot onze tevredenheid. Het Only You Hotel in Madrid is een boetiekhotel met 4 sterren, gevestigd in een gerestaureerd paleis uit de 19e eeuw. Alle kamers zijn uniek ingericht en bestaan uit een modern interieur met koloniale details.

Het Magna Pars Hotel in Milaan is dan weer een luxe 5-sterrenhotel in het hart van de mode- en designwijk van Milaan. De ultramoderne, elegante suites bieden uitzicht op de tuin en zijn ingericht in rustgevende kleuren met houten meubilair, lederen banken en stoelen. Ook in Milaan bevindt zich het Chateau Montfort, een 5-sterrenboetiekhotel in een historisch gebouw in het centrum van Milaan. De inrichting van de kamers is geïnspireerd door verschillende sprookjes en kinderliedjes. De mengeling van antieke details en moderne faciliteiten zorgt voor een unieke, glamoureuze en chique stijl."

"In Londen, tot slot, zou ik het OXO Tower Restaurant willen tippen. Een bar, brasserie en restaurant met een hippe inrichting en uniek uitzicht op de Thames en London City. Het interieur is indrukwekkend met originele design elementen en een moderne toets."

En ben je zelf nog op zoek naar tips?

"Zoals jullie al weten bij CORPORATEPLANNER.be – remember ook ooit mijn vraag voor München – hou ik niet van grote ketens, dus ga ik in 2017 op dit elan verder. Ik ben immers steeds op zoek naar karaktervolle locaties met een persoonlijke en/of originele 'touch' binnen Europa. Wie inspiratie of goeie ervaringen heeft, shoot!"

Terug naar overzicht