BLUEPOINT: een nieuwe naam voor een nieuwe stijl business & network centres | C/A Planner
bluepoint-luik.jpg
bluepoint-antwerp.jpg
bluepoint-brussels.jpg

BLUEPOINT
Een nieuwe naam voor een nieuwe stijl business & network centres

BLUEPOINT is de nieuwe naam voor drie bestaande business & event centres in Antwerpen, Brussel en Luik waar de bestaande praktische en functionele services momenteel vernieuwd en verbeterd worden om het zakendoen en samenkomen nog aangenamer te maken. Technologie betekent vooruitgang en BLUEPOINT spitst zich voortaan toe op vooruitstrevende en innovatieve business & event technologieën, nieuwe flexibele werkplekken en co-workingruimtes voor groeiende bedrijven die vooruitgang nastreven.

Deze drie bestaande business & event locaties zijn de thuisbasis van Agoria, de sectorfederatie voor de technologisch gedreven industrie in België, en tevens de eigenaar van de centra.  

Een en al technologie

De nieuwe naam van de nieuwe stijl business & event centres BLUEPOINT verwijst naar de kleur voor technologie (BLUE), de punt van Agoria (POINT) en het logo naar de geluidsweergave van het praten tijdens meetings en bijeenkomsten.  

BLUEPOINT biedt een omgeving met interactieve hubs waar enthousiaste gebruikers van moderne technologieën elkaar ontmoeten, inspiratie op doen, ideeën verbeteren en kennis uitwisselen.  

Professionele dienstverlening voor meetings

De creatieve, functionele omgeving, de dynamische en professionele dienstverlening zorgen voor een bijzondere beleving en een betere ROI voor iedere onderneming met ambitie die kiest voor het organiseren van een meeting of evenement bij BLUEPOINT.

BLUEPOINT mag dan al een nieuwe naam zijn, dat zijn de teams achter de centra zeker niet. Lezers van CORPORATEPLANNER.be die het Inspiration Seminar bezochten, herinneren zich zeker nog de gastlocatie Diamant Conference & Business Centre Brussels. In Antwerpen was het ALM Conference & Business Centre te Berchem een bekende naam en ook het nog vrij recente Diamant Conference & Business Centre Luik was al een begrip. 

BLUEPOINT vandaag is:

BluePoint Antwerpen | 30 zalen voor 1 tot 500 personen
BluePoint Brussels | 20 zalen voor 10 tot 450 personen
BluePoint Liège | 7 zalen voor 9 tot 250 personen

Terug naar overzicht