Uitnodiging: ontdek Kortrijk als bestemming voor je volgende meeting of event | C/A Planner

Uitnodiging: ontdek Kortrijk als bestemming voor je volgende meeting of event

Ben jij binnen je bedrijf verantwoordelijk voor de organisatie van meetings, events, beurzen, teambuilding en incentives? Dan nodigt Meeting In Kortrijk je uit om zelf de nieuwe locaties en origineelste activiteiten te ontdekken op donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2019.

Blikvanger: Depart, straks mee het decor voor De Warmste Week van Studio Brussel

Eén van dé blikvangers in het programma wordt een bezoek aan Depart, de nieuwe evenementenlocatie gevestigd in de oude spoorweggebouwen in het stadsdeel Kortrijk Weide. Het is hier, in deze nieuwe Kortrijkse stadswijk, dat De Warmste Week van Studio Brussel eind dit jaar zal neerstrijken. Depart zal daar zeker in beeld komen als locatie voor de gastoptredens. Naast deze nieuwe toplocatie verkennen we ook andere bekende en onbekendere hoekjes en kantjes van Kortrijk. Hip of trendy of stijlvol klassiek: het zal allemaal de revue passeren.

Save the date! Gedetailleerd programma volgt eind augustus

Deelname is gratis. De overnachting wordt aangeboden door Meeting In Kortrijk en zijn partners. Het exacte programma wordt eind augustus bekendgemaakt. Je kunt je nu al aanmelden indien je interesse hebt om meer details te ontvangen. Dan kun je ook je deelname al dan niet (her)bevestigen.

* Meeting In Kortrijk behoudt zich het recht voor bepaalde kandidaturen te weigeren indien niet zakelijk genoeg van aard.


Nu al vragen? Of kun je niet wachten tot oktober om je meeting in regio Kortrijk te plannen? Neem dan nu al contact op met Frederic Stragier, MICE-manager Meeting In Kortrijk, op 056 24 99 82 of 0494 19 55 26. Of via e-mail op info@meetinginkortrijk.be.


 Interesse in de kennismakingstrip door Kortrijk? Vul dan onderstaand formulier in.

Terug naar overzicht