Ostend Inspirational Congress | C/A Planner

Ostende Inspirational Congress  

A deep dive for the meeting industry

Op 22 oktober 2019 organiseert Oostende een event waarop je de hele dag door inspiratie kunt opdoen over het reilen en zeilen in de meetingbranche. Op het programma staat een selectie van inspirerende keynote speakers en networkingmogelijkheden met de andere aawezigen. Zet je duikbril maar op, want we duiken zo diep mogelijk in de laatste meetingtrends tijdens het Ostend Inspirational Congress, dat plaatsvindt in het Kursaal Oostende.

Trends in de meetingbranche

Wat leeft er zoal in de vergadersector en hoe kun je je daarop voorbereiden? Tom Palmaerts steekt alvast van wal en verstrekt de nodige inzichten in de trends in de meetingbranche. Zijn Trendwolves is een vooraanstaand trendwatchersagentschap dat alle veranderingen, demografische verschuivingen en marketingontwikkelingen monitort.

Moderator Samme Allen spoort je ondertussen aan om nog dieper te duiken en het beste uit jezelf te halen. Ze heeft ervaring met verschillende events wereldwijd waar soms heikele topics werden aangeraakt. Ze stuurde vaak verhitte debatten en interculturele discussies op het scherp van de snee, vaak in een tijdsgevoelige, beladen context.  

Over erfgoedlocaties, blauwe energie en de toekomst van Oostende

Verder steken we even de teen in het water over het belang van culturele erfgoedsites binnen de meetingbranche. Waar vind je dat soort locaties en hoe dragen we bij tot de instandhouding ervan?  

's Namiddags is het tijd om de mensen te leren kennen met wie je samen deze dag ingedoken bent. Verder heeft Pieter Jan Jordaens het over blauwe energie opgewekt door offshorewind en golf en getij. Niel van Herck heeft het dan weer over de do's en don'ts op het vlak van social media. Hij kan daarvoor onder meer bogen op zijn werk voor de NMBS en Toerisme Vlaanderen. Ten slotte zal Peter Craeymeersch de aanstaande projecten toelichten die Oostende helemaal moeten klaarstomen voor de toekomst.

Schrijf nu in en verzeker je van je gratis plaats

Kortom: een evenement dat je niet mag missen. Schrijf nu in voor het Ostend Inspirational Congres in het Kursaal Oostende op dinsdag 22 oktober 2019. Het programma is gratis voor meeting en event planners. Registreer je nu en we leggen je duikpak al klaar. Wie eerst inschrijft, krijgt uiteraard voorrang. Wacht daarom niet te lang om je aan te melden.

Terug naar overzicht