Je volgende meeting, congres, teambuilding of evenement in Oostende?

Neem contact op met Thomas of Lieve van Meet in Oostende op +32 59 255 327, via mail op info@meetinoostende.be of via onderstaande formulier.

Kunst, cultuur en geschiedenis in Oostende

Van oudsher heeft de zee altijd een grote aantrekkingskracht uitgeoefend op kunstenaars en artiesten. Dat is in Oostende niet anders: in alle domeinen van de kunst en cultuur hebben wereldtoppers hier hun sporen nagelaten. Congressisten die na het vergaderen het plaatselijke culturele landschap willen verkennen, zullen in Oostende ogen tekort komen.

Lees meer

Familiedagen en vip-events in Oostende

Oostende is de plek bij uitstek voor een spetterende familiedag vol ontspanning en plezier. Al dan niet met een overnachting met het hele gezin – aangeboden door je bedrijf of met korting voor de deelnemers. Of kies voor een vip-event. Met bubbels en een exquis hapje erbij voelen de gasten zich de koning(in) der badsteden te rijk. Sport, cultuur, geschiedenis, erfgoed: Oostende als decor geeft altijd iets meer cachet.

Meer info

Oostende, de ideale kuststad voor teambuilding

Nergens elders vind je zoveel open ruimte als in Oostende: stad, strand, zee, grote open monumenten – je kunt hier echt hechte teams smeden tijdens de beklijvendste activiteiten. Ontsnappen uit Fort Napoleon of liever actie op het water, op het strand of een Citygame in de stad? Sportief, tactisch, culinair? Het kan allemaal in Oostende.

Meer tips