Gent ICC

Vernieuwende congressen in Gent

Gent ICC staat voor voorname congres- en conventiefaciliteiten die vernieuwend zijn op elke manier. Gent ICC heeft 20 zalen ter beschikking voor grote en kleine groepen. Ook de accommodatie voor congressen is uniek.

Gent ICC staat voor voorname congres- en conventiefaciliteiten die vernieuwend zijn op elke manier. Gent ICC heeft 20 zalen ter beschikking voor grote en kleine groepen. Ook de accommodatie voor congressen is uniek. Iedereen kan hier meetings, beurzen, musicals, productlanceringen of andere shows laten doorgaan.

Ongedwogen en elegante evenementen. Er is geen land zoals Vlaanderen. Er is geen evenementinfrastructuur zoals Gent ICC, met flexibele en functionele ruimten. Voor de organisatie van uw evenement doet u een beroep op één aanspreekpunt, dit maakt planning eenvoudig. Uitstekende food and beverage services stellen nieuwe normen voor evenement catering.

In het groen in een gastvrije stad


Gent ICC staat voor voorname congres- en conventiefaciliteiten die vernieuwend zijn op elke manier. Het is uitermate moeilijk om een betere locatie te bedenken. Dit omdat Gent ICC gesitueerd is in het Gentse Citadelpark, tussen kleine meertjes en veel groen. Voeg daaraan de gastvrijheid van de lokale bevolking toe en u kunt zich geen aantrekkelijkere omgeving inbeelden voor uw evenementen. Voor uw evenementen kies eenvoudigweg Gent ICC' s uniek kader. Het draait immers allemaal om een "hole in one".

DELEN


Datum

10 juni 2016
Gent ICC ligt in een oase van rust te midden van het grootste park en de groene long van Gent: het Citadelpark.

Direct contact

Gent ICC

Gent ICC - international convention center
Van Rysselberghedreef 2 bus 1 – Citadelpark
B - 9000 Gent
T: +32 (0)9-242 89 00
GREEN 0800-9 242 9 / uitsluitend vanuit België
E: welcome@iccghent.com
W: www.iccghent.com