Hôtel de la Source

Vergaderen met uitzicht op het racecircuit

In het hartje van de Ardennen en de Hoge Venen, gemakkelijk bereikbaar op 3 km van de autosnelweg, is het Hôtel de la Source een ideale bestemming voor een seminarie, incentive, teambuilding of personeelsfeest.

In het hartje van de Ardennen en de Hoge Venen, gemakkelijk bereikbaar op 3 km van de autosnelweg, is het Hôtel de la Source een ideale bestemming voor een seminarie, incentive, teambuilding of personeelsfeest. Het Meeting & Events-team helpt en adviseert bij het organiseren van een meeting op maat en kan verschillende forfaitaire formules voorstellen. De 9 moduleerbare zalen hebben een capaciteit van 5 tot 400 personen naar gelang van het soort evenement en beschikken over daglicht, airconditioning en wifi met hoge snelheid. In totaal is er een oppervlakte van 550 m² voor alle soorten vergaderingen, presentaties, conferenties, congressen en workshops, uitgerust met de allernieuwste draadloze technologie. Een compleet gamma aan incentives en teambuildingactiviteiten staat eveneens ter beschikking.

Grandioos uitzicht op de natuur en het circuit van Spa-Francorchamps


Dit viersterrenhotel telt 90 kamers en suites met een grandioos uitzicht op de natuur en het racecircuit. Het Hôtel de la Source biedt immers ook sublieme ontspanningsmogelijkheden: technogym met de innovatieve cardiotraining-technologie, Finse sauna, chromatische douches, massage (mits supplement). De congresgangers kunnen tevens gebruikmaken van een gratis interne en externe parking, een restaurant en een themabar.

In de omgeving vind je een uniek aanbod aan verrassende sportieve, culturele en ontspannende activiteiten. Stavelot heeft een mooi historisch centrum, pittoreske steegjes, typische kleine huisjes met houten voorgevels, fonteintjes en musea. Het culturele aanbod is er zeer uitgebreid, met theater, folkloristische feesten, internationale muziekfestivals en carnaval. Malmédy, een stad met hoge historische en culturele waarde, ligt in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en heeft een reputatie van gastvrijheid en hartelijkheid. De Ardennen zijn de groene longen van Wallonië en bieden talloze mogelijkheden om tot rust te komen: natuurparken, wandel- en ontdekkingstochten, hiking, langlaufen en skiën in het seizoen, enzoverder.

DELEN


Datum

09 juni 2016