The Outsider Coast

Fun, sport en cultuur – outdoor of gezellig binnen

Sinds 1996 staat The Outsider Coast in voor de organisatie van tal van bedrijfsevenementen, seminaries, teambuildings, incentives en trophy's. Zo is dit bedrijf uitgegroeid tot je ideale partner.

Een aantal jaren op rij behaalden ze het label 'Charter Duurzaam Ondernemen' en in klantenevaluaties halen ze een tevredenheidsscore van minimum 93,5 %. Een bedrijf waarop je dus kunt vertrouwen voor je events en teambuilding.

Fun, sport en cultuur

Met je team de golven van de Noordzee trotseren? Liever een tornooi van strandsporten of de nieuwste rages bossaball, suppen, flingo of wackitball ontdekken?

The Outsider Coast beschikt over vier uitvalsbases aan de kust. In Westende werken ze vanuit de surfclub De Kwinte en binnenkort in Oostende vanuit het nieuwe beachpaviljoen. In Nieuwpoort bevindt zich Adventure Island. En dan is er nog Fort Napoleon, de ideale locatie voor een mix van fun, sport en cultuur. In dit fort is er keuze tussen verschillende programma's: het Labyrinth, Operatie Fort Napoleon en de Laserbattle.

Tussen de meetings door even op het strand verademen? De monitoren beschikken over de nodige knowhow om je te leren zeilwagenrijden, kiten, kiteboarden en meer avontuur op maat. Ook met creatieve workshops kan een gepersonaliseerd programma samengesteld worden. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Ga dan aan de slag met de kok voor een smakelijke teamcooking. Of creëer je liever je logo tijdens een workshop bamboesjorren? Alles is mogelijk.

Outdooractiviteiten, maar ook gezellig binnen

Naast outdooractiviteiten kun je ook kiezen voor creatieve workshops of speciale winterprogramma's. Breng tijdens de winterperiode jouw team dichter bij elkaar met een hartverwarmende teambuilding. Samen de kou trotseren om nadien te genieten van een gezellige après-skisfeer met een welverdiende glühwein of gourmet. Er is letterlijk een zee van mogelijkheden!

De winterincentive Fish & Ships wordt georganiseerd op de Mercator en De Amandine, 2 museumschepen, die aangemeerd liggen in de koningin der badsteden. De deelnemers worden ingeleid in het boeiende en ongekende leven van zeemanschap en visserijkunde. Samenwerking, fun en communicatie staan centraal.

Het teambuildingprogramma Kings & Queens is ook een echte aanrader! In de prachtige kastelen van o.a. Wijnendale en Beauvoorde beleef je een avontuur uit de riddertijd.

Programma van a tot z ... plus een Plan B

The Outsider Coast neemt de organisatie van bedrijfsevenementen of incentives volledig op zich zodat de klant zich in alle rust kan concentreren op de boodschap die overgebracht moet worden. Dat houdt in dat ieder voorstel volledig naar wens wordt uitgewerkt. Op het gebied van entertainment, accommodatie, catering of teamcoaching worden zorgvuldig geselecteerde partners ingeschakeld om het volledige plaatje te doen kloppen.

Stel, je kijkt al een tijdje met het hele bedrijf uit naar de teambuilding aan zee maar 2 dagen op voorhand zien de weersvoorspellingen er niet goed uit. Wat nu? Als enige partner aan de kust biedt The Outsider Coast een 'all-weather verzekering', die je kunt afsluiten voor € 7,50 per persoon. Als het weer dan tegenvalt, wordt uitgeweken naar Ostend Sea P'lace voor een alternatief indoorprogramma.

Met meer dan 21 jaar ervaring is The Outsider Coast de nummer 1 op het gebied van bedrijfsevenementen aan de kust.

DELEN


Datum

19 juni 2018

Meer inspirerende tips

Teambuilding in een middeleeuws kasteel in Beauvoorde of Wijnendale: doorsta alle proeven en ontdek wie de nieuwe koning of koningin van je bedrijf wordt.

Lees meer

Laat je door de lucht katapulteren en duik zo stijlvol mogelijk het water in met onze blob! Een unieke, spannende activiteit die gegarandeerd hilarische taferelen oplevert.

Lees meer