Smaakbureau Meug

Gij 'meugt' origineel uit de hoek komen

Ben je ook die middelmatige wijn, fruitsap en bier op je bedrijfsreceptie beu? Wil je eens wat anders schenken en er meteen ook een meerwaarde bij serveren? Ga dan eens kijken wat Meug allemaal te bieden heeft.

Stevige reputatie in bedrijfsevents

Meug is een smaakbureau gespecialiseerd in dranken en biedt tal van bedrijfsformules aan waarmee je je bedrijfsevent extra cachet kunt geven en waarover je gasten gegarandeerd zullen spreken. Van een intieme thematasting voor een select publiek tot een bedrijfsreceptie voorzien van dranken rond een specifiek topic: Meug heeft de afgelopen jaren een stevige reputatie opgebouwd.

Het verhaal achter de drank

De smaakspecialisten van Meug vertrekken altijd van het verhaal achter de drank en schenken dat bij het glas dat ze jou en je gasten presenteren. Meug creëert een geestige en verrassende ervaring rond drank, waardoor de boodschap die je wilt meegeven aan je medewerkers of klanten op een impliciete maar zeer efficiënte manier blijft hangen. Iedereen heeft immers een mening over wat hij drinkt.

Gevarieerde bedrijfsformules

Interesse in het bedrijfsaanbod van Meug? Op www.meug.be vind je een reeks standaardformules. Wil je liever iets helemaal op maat? Dat kan. Neem even contact op en ze bezorgen je een aangepast voorstel.

De smaakspecialisten van Meug vertrekken altijd van het verhaal achter de drank.

DELEN


Datum

25 oktober 2017