Radisson Blu Astrid

Radisson Blu Astrid Antwerpen: vernieuwd voor jou

Het Radisson Blu Astrid hotel is ideaal gelegen rechtover station Antwerpen-Centraal. Met 18 flexibele vergaderzalen is het een van de betere meetinglocaties in Antwerpen.

Antwerpen, een reis of een bestemming?

Hoe lang de reis ook geweest is, niets gaat boven de opwinding die je voelt als je eindelijk ter bestemming bent. Aankomen in station Antwerpen-Centraal is een unieke ervaring. Als je van de trein stapt en de trappen naar boven neemt, kijk je op naar de majestueuze negentiende-eeuwse façade. Wanneer je het gebouw verlaat, kun je moeilijk naast het gebouw aan de overkant kijken: het Radisson Blu Astrid Hotel, genoemd naar het plein waaraan het ligt. De buitenarchitectuur van het gebouw is op zijn minst gezegd indrukwekkend. Eenmaal binnen voel je de buzz van een internationaal hotel.

Radisson BluPrint – perfecte designstijl voor het dagelijkse leven

Het unieke hoofdeinde, de ingebouwde nachtkastjes en de comfortabele divan vormen een geheel met uiteenlopende doelstellingen: slapen, eten, relaxen, werken of tv-kijken. De iconische stoel in het midden nodigt de gasten uit om achterover te leunen en te genieten. De kunstwerken refereren aan de stad en zijn iconische gebouwen. Alle kamers hebben houten vloeren, die de warmte en gezelligheid van een bewoond huis oproepen.

Meetings in Radisson Blu - zo toegewijd als je zelf bent

Als je in Radisson Blu een event organiseert, wordt met het hotelteam eerst besproken wat jij wilt, niet wat zij te bieden hebben. Want het is jouw event, het is jouw agenda en het zijn jouw doelstellingen. Daarom zullen ze niet spreken vooraleer ze begrijpen wat je wilt en waarom je dat wilt. Ze zullen je helpen om je verhaal te vertellen, of dat nu een pitch voor 500 personen of een briefing voor een team van tien is. Jij legt je hart en ziel in het succes van deze events, daarom wil het hotel het op dezelfde manier aanpakken.

Cool Cuisine

De restaurants en bar van het hotel bieden een exquise keuken en gaan er prat op zoveel mogelijk streekproducten te gebruiken, inclusief zelfgemaakte honing en kruiden uit de daktuin. Is het voedsel tijdens meetings van cruciaal belang? Dan wordt er 'brain food' aangeboden. De idee is dat we door het juiste voedsel te eten de efficiëntie van ons brein en onze concentratie kunnen verhogen.

Eenmaal binnen voel je de buzz van een internationaal hotel.

DELEN


Datum

27 september 2017