Park Inn by Radisson Leuven

Park Inn by Radisson Leuven: slim vergaderen in smart meetings rooms

Plan je volgende meeting in Park Inn by Radisson Leuven en laat je verrassen door de charme van de bruisende universiteitsstad Leuven en de service en gastvriendelijkheid van het Park Inn Leuven team.

5,5 jaar geleden heeft het Park Inn Leuven zijn deuren geopend naast het station van Leuven als 5de Park Inn hotel in de Benelux. De Park Inn brand is verfrissend, vernieuwend en stelt vooral de gast centraal. Het zijn 'Happy Makers'. Hun teams staan steeds klaar om de hotel- en meetinggasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen.

Vernieuwde lobby, bar en restaurant

Daarnaast wordt er ook geïnvesteeerd in kwaliteit. Enkele maanden geleden werden de lobby, de bar en het restaurant in een nieuw kleedje gestoken. Het restaurant heeft extra zitplaatsen gekregen, in de bar vind je een community table en in de lobby een meeting box. Hiermee wordt ingespeeld op de nieuwe trends waarbij mensen meer willen delen. Voor grote en kleine meetings kun je terecht in een van de 5 moderne en flexibele zalen. De grootste zaal heeft een capaciteit tot 200 personen in theateropstelling en kan onderverdeeld worden in kleinere zalen. De zalen zijn uitgerust met alle moderne audio-visuele apparatuur. Vorig jaar werden nieuwe beamers geïnstalleerd en werd het wifinetwerk versterkt. In de komende maanden worden de meetingzalen verder opgefrist.

Nieuw ontbijtconcept en gezonde maaltijden

De vernieuwing wordt over heel de lijn doorgetrokken. Na de heropening van het restaurant is van start gegaan met het nieuwe ontbijtconcept dat je terugvindt in alle Park Inn hotels. Er wordt gewerkt met lokale en verse seizoensproducten en alles wordt mooi gepresenteerd. Het RBG-restaurant biedt ontbijt, lunch en diner. Het serveert gezonde maaltijden, maar ook comfort food. Voor de terugkerende gasten is de kaart gevarieerd genoeg, zodat ze telkens iets nieuws op het menu kunnen ontdekken. In de bar kun je uiteraard genieten van een frisse Stella en heb je de keuze uit een ruime selectie Belgische bieren.

Ontdek Leuven Bierstad

Wie Leuven zegt, denkt inderdaad in de eerste plaats aan bier en studenten, maar Leuven heeft zoveel meer te bieden. Leuven heeft een enorme evolutie doorgemaakt de laatste 10 jaar en hierbij denken we aan het nieuwe Museum M, de Vaartzone, het aanbod aan activiteiten, unieke locaties enz. Het Park Inn Leuven is ideaal gelegen naast het station met de ondergrondse publieke parking met 700 plaatsen. Ook de rechtstreekse verbinding met de luchthaven is een enorme troef voor Leuven.

De vernieuwing wordt over heel de lijn doorgetrokken.

DELEN


Datum

31 oktober 2017

Meer inspirerende tips