Ibis Styles Zeebrugge

Ibis Styles Zeebrugge: maak je meetings aan zee nog groter, spannender en beter

Zeebrugge is de badplaats bij uitstek als bestemming voor al je personeelsactiviteiten. De vlotte bereikbaarheid, frisse zeelucht en groot potentieel aan activiteiten dragen daar zeker toe bij. Maar er is meer ...

Sinds 1 januari heeft Ibis Styles Zeebrugge een grondige make-over ondergaan waardoor je verwachtingen nu meer dan ooit worden ingelost. Ibis Styles Zeebrugge heeft vandaag alles in huis om van je vergadering, seminarie, teambuilding of personeelsfeest een onvergetelijke ervaring te maken.  

Groter

Ibis Styles Zeebrugge beschikt vandaag over maar liefst 79 kamers en 5 nieuwe vergaderzalen. Met deze uitbreiding en een totale capaciateit tot 260 personen is Ibis Styles Zeebrugge een nieuwe grote speler aan de Belgische kust.

De zalen zijn uitgerust met de laatste nieuwe snufjes en beschikken over zeer comfortabel meubilair.  Bovendien baden ze in het daglicht en hebben sommige zalen zelfs zicht op het zwembad. Uitermate geschikt dus voor seminaries, presentaties, diners, ...

Parkeren kan op de grote parking met tot 80 plaatsen.

Spannender

Maar ibis Styles zeebrugge biedt zoveel meer ... Vergaderen in de zeelucht is één ding. Het ruime aanbod aan out-of-the-box activiteiten maakt het echter pas echt uniek!

Voor dag en dauw de Vlaamse visveiling bezoeken en zelf zien hoe de vis wordt geveild en verkocht. Misschien werd de vis die 's middags op je bord ligt daar wel verhandeld.

Of waarom eens geen bezoekje brengen aan het Thorntonbank windmolenpark? Je kunt er met een zodiac naartoe varen tot je ze bijna kunt aanraken.

Of je kunt je teamgenoten uitdagen tot een beat-the-box spel. Indoor of outdoor, het maakt niet uit!

Beter

Zeebrugge is de place-to-be voor de beste visrestaurants. Workshops met Zeebrugse chefs of een havenrondvaart met een chef aan boord die een demonstratie geeft, zijn dan ook de normaalste activiteiten.

Ibis Styles Zeebrugge staat ook voor barbecues op het terras of een wedstrijdje bootje varen op het zwembad, ... Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Aan het einde van een drukke dag zorgen de ruime kamers voor een goede nachtrust. 's Morgens volgt dan een uitgebreid en gezond ontbijt en kun je er weer tegenaan.

DELEN


Datum

12 september 2017