Kortrijk regional Convention Bureau

Kortrijk blijft verrassen in 2012

Hoewel nog een pril congresbureau, heeft Kortrijk Convention Bureau er al 3 fam days opzitten. Telkens met een programma vol inspirerende locaties en activiteiten. Zo ook tijdens de laatste editie in het voorjaar 2012.

Hoewel nog een pril congresbureau, heeft Kortrijk Convention Bureau er al 3 fam days opzitten. Telkens met een programma boordevol inspirerende locaties en activiteiten. Zo ook tijdens de laatste editie in het voorjaar van 2012. Gemist, zegt u? Geen nood: hieronder leest u snel wat zoal aan bod kwam. Een aanbod om van te kwijlen, dus zorg dat u er bij bent op een volgende Fam Day.

Kortrijk pakt uit…Er werd zeker niet stilgezeten in Kortrijk: half oktober opende het Square hotel zijn deuren in het centrum van de stad. Dit gloednieuwe driesterrenhotel met oranje als kenteken heeft 26 kamers met gratis wifi en een loungebar waar je eventjes op adem kunt komen na een hectisch drukke dag. Is oranje echter niet zo je kleur, dan kun je misschien beter afzakken naar het nieuwe en exclusieve hotel Wu Wei. Deze oase van groen en rust staat sinds 23 maart 2012 op de Kortrijkse kaart. Een oude drukkerij en twee herenhuizen werden omgebouwd en samengevoegd tot een prachtig nieuw geheel. Het industriële patrimonium en de introverte hedendaagse architectuur zorgen er bovendien voor dat het hotel een beetje op een klooster lijkt. Je kunt er gezellig tafelen in het restaurant of relaxen in het spa, maar tegelijkertijd ook vergaderen in één van de seminarie- en vergaderzalen. De ideale plaats om werk en ontspanning te combineren dus.

Kortrijk heeft er alweer twee hoogvliegers bij, maar Hotel Damier, een gevestigde waarde in Kortrijk, bewijst dat ook oude rotten in het vak nog kunnen verbazen. Het hotel vond namelijk dat het klaar was voor vernieuwing: alle 42 kamers, stuk voor stuk uniek, werden volledig gerenoveerd. Het hotel beschikt verder over vier prachtige zalen die uitermate geschikt zijn voor meetings, feesten en evenementen. Dankzij zijn uniek historisch kader en de uitstekende service garandeert Hotel Damier u een onvergetelijke en exclusieve ervaring. 'Legendary charm with a personal touch!'
Verbazen deed ook het verbouwde herenhuis LANGUE D'OC in de Kortrijkse deelgemeente Bissegem. Het beschikte al over een restaurant, zaaltje, romantisch wijnkeldertje en groot terras met tuin. Als kers op de taart liet het nu ook een oude vlasschuur van 400 m2 omtoveren tot evenementiële ruimte, ideaal voor uw volgende bedrijfsevent.

… maar is niet de enige!Niet alleen Kortrijk zette zich de afgelopen maanden op de kaart met vernieuwing, ook andere West-Vlaamse steden zoals Waregem en Menen lieten zich van hun beste kant zien. Heb je er bijvoorbeeld altijd al van gedroomd om te vergaderen of feesten in een voetbalstadion? Het kan! Het Regenboogstadion, de thuisbasis van Zulte Waregem, beschikt namelijk over verschillende verzorgde zalen waar je je volgende meeting, receptie of bedrijfsfeest voor max. 900 personen kunt plannen in een unieke setting. Ben je dan weer niet zo'n sportfanaat, geen probleem: in Waregem kan je nog op andere paarden wedden. Zo kan de stad sinds kort uitpakken met een nieuw pareltje: het Meeting & Event Center Waregem. De indrukwekkende congreszaal en board rooms bieden je alle comfort om op exclusieve en unieke wijze te vergaderen met uw partners en klanten.

Ook in Menen zit muziek: de stad kreeg er een nieuwe eventlocatie bij: Site Roussel. De site ligt aan de oude Leiearm en is de perfecte plaats om uw volgende topactiviteit te plannen. In het jukeboxbelevingscentrum kunt u een uitzonderlijke collectie jukeboxen, singles en radio's bewonderen. Uniek in Europa en dus zeker een bezoek waard.

DELEN


Datum

09 juni 2016
Het Kortrijk Convention Bureau heeft er al 3 fam days opzitten. Telkens met een programma boordevol inspirerende locaties en activiteiten.

Direct contact

Kortrijk regional Convention Bureau

Meer info over bovenstaande ideeën of Kortrijk als bestemming voor uw volgende meeting of event?
Graag een uitnodiging ontvangen voor volgende Fam Days en/of de nieuwsbrief ontvangen?

Neem dan contact op met:

Kortrijk regional Convention Bureau
Doorniksesteenweg 218
8500 Kortrijk
T: +32 (0) 56 46 16 69
E: info@kortrijkconventionbureau.be
W: www.kortrijkconventionbureau.be