Heuvelman Sound & Vision BV

Achter ieder succesvol evenement staat een betrouwbare partner

Heuvelman Sound & Vision BV en Grand Hotel Huis ter Duin hebben reeds meer dan 10 jaar een nauwe samenwerking voor de audiovisuele ondersteuning in het hotel. Onlangs is de samenwerking verlengd voor 5 jaar.

Heuvelman voorziet de business-to-businessmarkt al bijna 50 jaar van professionele audiovisuele dienstverlening. Als leverancier van totaaloplossingen voert de organisatie projecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid en onderwijs. Heuvelman is actief op alle trajecten van de AV-dienstverlening: verhuur, verkoop, lease, installatie en onderhoud, maar ook advisering en contentcreatie. Naast het hoofdkantoor heeft de organisatie vestigingen in Amsterdam, Zoeterwoude en Eindhoven, van waaruit ze projecten uitvoeren in heel Europa.

De kracht van content

Heuvelman gelooft sterk in de kracht van content om zodoende zijn klanten in staat te stellen hun doelen te bereiken. De afdeling content design heeft talrijke innovatieve concepten ontwikkeld. Heb je een specifieke wens voor je evenement, dan ontwikkelen ze graag een concept op maat. Wil je meer weten over bepaalde concepten of wil je graag een livedemonstratie? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek of een bezoek aan de experience room op het hoofdkantoor in Culemborg.

Vergaderen aan zee in het Nederlandse Noordwijk

In de blog van CORPORATEPLANNER.be lees je alles over een vlot lopende samenwerking tussen Heuvelman Sound & Vision, Grand Hotel Huis ter Duin en teambuildingspecialist Goesting. Drie partners die samen alle services bieden voor een zorgeloze meeting met funkarakter in Noordwijk.

| Lees meer

DELEN


Datum

30 januari 2018

Direct contact

Heuvelman Sound & Vision BV

Ohmweg 1
4104BM Culemborg
Nederland
+31 (0)345 712 950
info@heuvelman.nl
heuvelman.nl